ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ.ΤΑΣΟΥΛΑ



06/02/2006

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Συνάδελφοι-σσες,

Όσο προχωράμε προς τις εκλογές του Συνδικάτου τόσο εντείνονται οι προσπάθειες κάποιων να μας πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο. Πάντως με τις ανακοινώσεις που κυκλοφορούν νιώθω ότι ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές… επιλεκτικής μνήμης στο μαγικό κόσμο της ΕΘΕΛ.
Η μεγάλη παράταξη όλων των εργαζομένων η ΠΑΣΚΕ με ανακοίνωσή της την 28/12/05 μας καλεί να την υποστηρίξουμε «για να βάλουμε φραγμό σ΄ εκείνους που με ευκολία ξεπουλάνε σε τιμή ευκαιρίας τους στόχους μας, τα όνειρά μας, το μέλλον των παιδιών μας».

ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ!!! Ποιους εννοείτε σύντροφοι της ΠΑΣΚΕ;

Αυτούς που ξεπουλήσανε το ολυμπιακό επίδομα πέρυσι; Τα αναδρομικά (1½ μήνα) και τα επιδόματα (ανθυγιεινό κ.λπ) στη φετινή ΣΣΕ;
Δηλαδή ο Πρόεδρος Μιχάλης Λιαγούρης και ο μέγας συνδικαλιστής Οργαν. Γραμματέας Γιώργος Λουλακάκης αυτοκαταγγέλονται ή κάνω λάθος;

Μας απογοητεύετε σύντροφοι!!! Τώρα τι θα κάνουμε «τα πινακάκια» σου Λουλακάκη για το ολυμπιακό επίδομα; Τι θα κάνουμε με τις ρητές διαβεβαιώσεις σου πως «δεν υπέγραψα ούτε ένα πενηνταράκι λιγότερο από το μνημόνιο» και πως «αν δεν πάρουμε τα επιδόματα από 1-1-06 θα παραιτηθώ»;

Τι περιμένεις συνάδελφε Λουλακάκη; Τίμα τα παντελόνια που φοράς και γύρνα στην προηγούμενη δουλειά σου. Εκεί τουλάχιστον κάτι ΙΣΩΣ είχες να προσφέρεις. Για συνδικαλιστής είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

Πάμε τώρα στην ακομμάτιστη – ανεξάρτητη – ακηδεμόνευτη κ.λπ παράταξη για εργαζομένους χωρίς «ΑΦΕΝΤΙΚΑ» την ΠΑΣΚ που σε ανακοίνωσή της την 19/1/06 κάνει «σκληρή» επίθεση στο Προεδρείο και προσωπικά στην ΠΑΣΚΕ γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση για τη ΣΣΕ του 2005. ΔΕΥΤΕΡΗ περίπτωση ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ στο Συνδικάτο!!!

Ποια πλειοψηφία κ.κ. «συνδικαλιστές» της ΠΑΣΚ έδωσε – παράνομα και αντικαταστατικά – την εξουσιοδότηση στον Λουλακάκη να υπογράψει το ξεπούλημα των αναδρομικών και των επιδομάτων;

Δεν ξέρετε τι τον εξουσιοδοτήσατε να υπογράψει και τον εγκαλείτε μετά από 4 ολόκληρους μήνες; Πάλι ψέματα λέτε;

Αν θέλετε να με διαψεύσετε – αν έχετε άντερα- ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της 15/9/2005!!!

Γι’ αυτό συνάδελφοι της ΠΑΣΚ μην καμώνεστε ως μωρές παρθένες ότι σας παρέσυραν. Αυτοί εκτελούσαν τις εντολές του αφεντικού τους- του Πολυζωγόπουλου- κι εσείς του δικού σας του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής!!!

Για την ΔΑΚΕ τι να πει κανείς; Οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά σχέση με τους εργαζόμενους. Το μοναδικό τους μέλημα είναι – ως κομματάρχες του ΄60 τύπου Γκρούεζα – να μοιράζουν καρέκλες- είτε σταθμαρχών είτε αποσπασμένων. Γι΄αυτό άλλωστε είναι εξαφανισμένοι από τα Α/Σ και το Συνδικάτο.

Όσο τέλος, γι΄αυτή την καινούργια συνδικαλιστική κίνηση (ΣΠ) είναι τόσο καινούργια όσο τα ψάρια στη θάλασσα. Προφανώς εδώ υπάρχει τρίτη περίπτωση ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ. Μόνο που οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν τόσο εύκολα ποιοι είστε. Ούτε διαβάζοντας την σκληρή σας αντικυβερνητική ανακοίνωση περί «αντεργατικού νόμου για τις ΔΕΚΟ» και «Δημόσιας Συγκοινωνίας» «θα τσιμπήσουνε».

Μάλλον θα πρέπει αντί για «Συνδικαλιστική Προοπτική» να βρείτε ένα όνομα πιο «πιασάρικο» . Ας πούμε «Νοικοκυραίοι σε Απόγνωση» ή καλύτερα «Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ»!!!

Φεύγοντας από τις παρατάξεις πηγαίνουμε στα πρόσωπα. Βρισκόμαστε σε διαρκή μεταγραφική περίοδο. Μετά από τους φρεσκοβαμμένους γαλάζιους συναδέλφους (μήπως λόγω προαγωγών σταθμαρχών;) οι μεταγραφές συνεχίζονται. Ο συνδικαλιστής Ντάτσης πήγε με υποσχετική από την ΠΑΣΚ στην ΠΑΣΚΕ (μάλλον μέχρι τις εκλογές) ενώ ο τέως συνδικαλιστής Κοντούλης από την ΠΑΣΚΕ στην ΠΑΣΚ για να κρεμάσει τα παπούτσια.

Μην σας περάσει από το μυαλό ότι γίνονται όλα για την καρέκλα!!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

  • ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ
  • ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ-ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ
  • ΣΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΨΗΦΙΣΕ-ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΑΣ-ΟΑΣΑ

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός