ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΟ



 

 

Δεύτερη νίκη επί του Απόλλωνα και πρόκριση στα ημιτελικά για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0, αυτή τη φορά στη Ριζούπολη και έτσι οριστικοποίησε το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρότι ο «Δικέφαλος» ήρθε στην Αθήνα με το 3-0 της Τούμπας στις «αποσκευές» του, οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και επέβαλαν το ρυθμό τους.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-1 με τον Αθανασιάδη στο 42ο λεπτό, με σουτ από την περιοχή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δράση ανέλαβε ο Κουλούρης που αντικατέστησε τον Αθανασιάδη. Ο 18χρονος στο 54ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 90ο μετά από ασίστ του Λούκας, έγραψε το τελικό 0-3.

 Με δεύτερη νίκη προκρίθηκε ο ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, προκρίθηκε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κέρδισαν τον Πανιώνιο με δεύτερη νίκη και στη Νέα Σμύρνη, αυτή την φορά με 2-1.

Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό με τον Μακρή, όμως ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Κολοβό μόλις τρία λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, όμως ένα αμυντικό λάθος, επέτρεψε στον ΟΦΗ να κάνει το 2-1 στο 80ο λεπτό και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Σκόρερ ο Ντουντού, που πετυχαίνει γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός στους «4» του Κυπέλλου χωρίς να νικήσει τον Ατρόμητο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δυσκολεύτηκε πολύ, μπορεί στα διπλά ματς να μην πήρε νίκη επί του Ατρόμητου, αλλά τελικά κέρδισε την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου. Μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη, στο Περιστέρι το ματς έληξε με 1-1 και, με το εκτός έδρας γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος πάντως το πάλεψε και ήταν αυτός που προηγήθηκε με κοντινή προβολή του Ταυλαρίδη, μετά από λάθος του Μέγερι, τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε σχεδόν άμεσα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπάλλα μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ντομίγκεζ και έφερε τον Ολυμπιακό σε σκορ πρόκρισης, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Έχασε αλλά προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς της Λεωφόρου με 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, είχε μετατρέψει έτσι κι αλλιώς την σημερινή ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, σε τυπική διαδικασία.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές αλλαγές που έκαναν στην ενδεκάδα τους οι «πράσινοι» και πήραν μια νίκη γοήτρου με 1-0.

 

 

 

 

 

 

 

Στο 72ο λεπτό ο Καπετάνος πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Ολυμπιακό Βόλου. Πάντως ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός