Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Εργατική Τάξη

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να δυναμώσουν την οργάνωσή τουςΝα δυναμώσουν την οργάνωσή τους, να έχουν καθαρό το μέτωπο αγώνα απέναντι σε κάθε κυβέρνηση και τους εργολάβους καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τις κυβερνητικές φιέστες με τις καθαρίστριες και επίθεση στο ΠΑΜΕ από τον γνωστό εργοδότη – συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σωματεία και «Λαϊκή Συσπείρωση» ανέτρεψαν απόφαση του δήμου για διακοπή της τροφοδοσίας των παιδικών σταθμώνΚάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων και των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Κέρκυρας, και αφού ανακοινώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το μπλοκάρισμα της τροφοδοσίας των δημοτικών παιδικών σταθμών και των κοινωνικών δομών του δήμου Κέρκυρας, η δημοτική αρχή εξαναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών και στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (17/5), αποφάσισε το αυτονόητο, ώστε τα παιδιά να μην ξεμείνουν από τρόφιμα και νερό! Διαβάστε το άρθρο »

Ακούστε την εκπομπή της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕΑκούστε την εκπομπή της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ με κυρίαρχο θέμα τις εκλογές στο σωματείο εργαζομένων λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ (ΣΕΛΜΑ) με τον Σταύρο Κατσιγιάννη μέλους του ΔΣ του σωματείου και την συμμετοχή του Γιάννη Αυγερίδη μέλους της Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΜΕ στο Α/Σ της Ανθούσας. Διαβάστε το άρθρο »

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ: Δεν θα γίνουμε προεκλογική κορνίζα κανενός«Δεν θα γίνουμε γλάστρες στις προεκλογικές φιέστες και στα παιχνίδια τους», σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους Σωματεία Καθαριστών και Καθαριστριών με αφορμή το αυριανό ραντεβού τους με τον υπουργό Εσωτερικών, το οποίο μάλιστα θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση των Σωματείων έχει ως εξής: Διαβάστε το άρθρο »

Με παρέμβαση στη ΔΕΗ απέτρεψε την εντολή διακοπής ρεύματος σε άτομο με ειδικές ανάγκεςΠαράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ πραγματοποίησε την Τετάρτη το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας, για να εμποδίσει την εντολή διακοπής ρεύματος σε άτομο με ειδικές ανάγκες. Μετά την παρέμβαση του σωματείου η εντολή διακοπής αναστάλθηκε. Διαβάστε το άρθρο »

ΔΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»: Να μην επαναληφθεί η υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης πίσω από κλειστές πόρτεςΤο γεγονός ότι το ΔΣ του επιχειρησιακού Σωματείου «Σκλαβενίτης» καλούσε σε συγκέντρωση αντιπροσώπων του και μάλιστα, μέσω εσωτερικού σημειώματος (e-mail) την Πέμπτη 16 Μάη, χωρίς να γνωστοποιείται το θέμα της συνάντησης και ενώ παρέμενε αναπάντητο το επίσημο αίτημα της ΔΑΣ για σύγκλιση ΓΣ του σωματείου με θέμα: «Υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης», στηλιτεύει η ΔΑΣ Εργαζομένων στον «Σκλαβενίτη». Διαβάστε το άρθρο »

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Απάντηση στον πρόεδρο των παιδικών σταθμών του δήμουΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


«Οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς είναι το Σωματείο εργαζομένων και όχι φερέφωνα και μαριονέτες αυτού» επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης (ΣΕΔΑ), απαντώντας στους απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που έκανε σε βάρος τους ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ηλιούπολης, τονίζοντας ότι «του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και απαιτούμε το αυτονόητο για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, την πρόσληψη επιτέλους του αναγκαίου προσωπικού ειδικά στην κουζίνα και την καθαριότητα που χρόνια τώρα αναδεικνύουμε και η δημοτική αρχή «αγρόν ηγόραζε»».

Συγκεκριμένα το ΣΕΔΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πρώτη δύναμη η ΔΑΣ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑΠρώτη δύναμη αναδείχθηκαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ στις αρχαιρεσίες για ΔΣ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 674 εργαζόμενοι (569 είχαν ψηφίσει το 2017). Τα άκυρα – λευκά ήταν 25 (ήταν 16).

Η ΔΑΣ ΟΤΑ έλαβε 268 ψήφους (είχε λάβει 163) και πήρε 4 έδρες (είχε λάβει 3). Διαβάστε το άρθρο »

Σε κυλιόμενες απεργίες προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦΑ – ΔΕΠΑΣε κυλιόμενες απεργίες από τη Δευτέρα 20 Μάη προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦΑ – ΔΕΠΑ. Διαβάστε το άρθρο »

Κινητοποίηση στο Μετρό για τις απολύσεις εργαζομένων στη φύλαξη χώρων (ΦΩΤΟ)Κινητοποίηση στο Μετρό, στο σταθμό του Συντάγματος, πραγματοποίησαν την Τετάρτη το απόγευμα ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και η Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ.

Καταγγέλλουν τις απολύσεις εργαζομένων στη φύλαξη χώρων και σταθμών της ΣΤΑΣΥ ΑΕ από τις εταιρείες «KAS FACILITIES» – «ESA SECURITY SOLUTIONS». Οι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων από προηγούμενους μήνες.

Απαιτούν: Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 438623Συνολικές αναγνώσεις:
  • 45Αναγνώσεις σήμερα:
  • 234407Συνολικοί επισκέπτες:
  • 38Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ