Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Εργατική Τάξη

… επειδή κολλάει και με το χέρι…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3-6-2020

Η κυβέρνηση στη βιασύνη της να ανοίξει τα σύνορα και να βάλει μπροστά τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας για να οικονομήσουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού δε λογαριάζει τίποτα και κανέναν εργαζόμενο.

Στο βωμό του κέρδους η προστασία της υγείας υποβαθμίζεται, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο εισαγωγής και εξάπλωσης του ιού από την ανεξέλεγκτη είσοδο τουριστών στη χώρα. Διαβάστε το άρθρο »

ΣΠΟΤ-Κινητοποίηση σωματείων εργαζομένων στον επισιτισμο τουρισμό στο Υπ. Εργασίας(SPOT)ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Για τα προβλήματα για τους ναυτεργάτες, τους κατοίκους της ΘάσουΑπό καταγγελία που λάβαμε και την επισυνάπτουμε από το σωματείο «Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Ν.Καβάλας», γίνεται αναφορά για τα προβλήματα που έχουν διαμορφωθεί αυτή την περίοδο για τους ναυτεργάτες, τους κατοίκους της Θάσου και σε συνδυασμό με τα δρομολόγια που εφαρμόζονται. Διαβάστε το άρθρο »

Εργατικό Κέντρο Άρτας : Ατέλειωτη η βαρβαρότητα του καπιταλισμού!Όταν, σύμφωνα με την fortune, μόνο η συνδρομή στο Mar-a-Lago club που έχει στο Παλμ Μπιτς ο ΝτόναλτΤράμπ κοστίζει 200.000 δολάρια, είναι προφανές ότι στην «δημοκρατία» της μητρόπολης του καπιταλισμού, «περισσεύουν» οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί, άνθρωποι σαν τον Φλόιντ, που ψάχνουν ένα μεροκάματο για την επιβίωση. Η δολοφονία του Φλόιντ, όπως και των διαδηλωτών, είναι συνέχεια των ομαδικών τάφων στην κρίση του κορωνοιού, των δεκάδων εκατομμυρίων ανέργων, των εκατομμυρίων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πείνας. Η μπόχα πια από την σαπίλα του καπιταλισμού, του αμερικάνικου ονείρου, των χρυσών κουταλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν μπορεί να κρυφτεί. Η βαρβαρότητα δεν έχει τελειωμό. Διαβάστε το άρθρο »

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Όλοι στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια στις 11 ΙούνηΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες

Δεν σταματάμε, δεν μένουμε σιωπηλοί, συνεχίζουμε και οργανώνουμε τη δράση μας για την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση, ο ΣΕΒ, τα επιτελεία της αστικής τάξης, ετοιμάζονται να στείλουν ξανά το λογαριασμό στο λαό. Διαβάστε το άρθρο »

Αίτημα του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής για συνάντηση με Υπουργό ΕργασίαςΘΕΜΑ : Αιτήματα του Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού τουρισμού και ξενοδοχείων Ν. Αττικής

Κύριε Υπουργέ Διαβάστε το άρθρο »

ΔΑΣ ΟΑΣΑ: Το καρότο έχει και μαστίγιο!!!Μεγάλη προσοχή στη μπανανόφλουδα. Μην την πατήσει κανείς.

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για αύξηση ωραρίου. Διαβάστε το άρθρο »

Απαράδεκτη η κυβερνητική τροπολογία για ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές στο εκπτωτικό χωριόΤο παραπέρα χτύπημα που δίνει η κυβέρνηση της ΝΔ στην κυριακάτικη αργία καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση με τροπολογία χαρακτηρίζει την περιοχή των Σπάτων ως τουριστική, δίνοντας έτσι το δικαίωμα να ανοίγουν όλα τα καταστήματα τις Κυριακές στο εκπτωτικό χωριό. Διαβάστε το άρθρο »

Χαιρετίζουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε Επισιτισμό – ΤουρισμόΤις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, οι οποίοι διεκδικούν να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, κανένα μεροκάματο, κανένα δικαίωμα, χαιρετίζουν εργατικά σωματεία. Διαβάστε το άρθρο »

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Ενίσχυση της πάλης με συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα στις 11 ΙούνηΟμοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία που έδωσαν και μέσα στην πανδημία τη μάχη για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας, υπογραμμίζουν την ανάγκη να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο σήμερα η οργάνωση και η πάλη των εργαζομένων, για να μην πληρώσουν πάλι αυτοί το «μάρμαρο» της νέας οικονομικής κρίσης. Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 632743Συνολικές αναγνώσεις:
  • 264Αναγνώσεις σήμερα:
  • 298488Συνολικοί επισκέπτες:
  • 130Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ