Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Επικαιρότητα

Κατέθεσε γραπτό αίτημα η ΔΑΣ για άμεση σύγκληση του ΔΣ της ΓΣΕΕ
Την άμεση σύγκληση της διοίκησης της ΓΣΕΕ ζήτησε η ΔΑΣ. Το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μάρτη παρέδωσε εγγράφως στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ το αίτημά της για άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί το κείμενο του αιτήματος: Διαβάστε το άρθρο »

Γ. Τασιούλας: Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό (VIDEO)
«Δώσαμε το μήνυμα ότι η εργατική τάξη είναι εδώ» και «δεν θα σταματήσουμε εδώ, από αύριο το πρωί δεν θα αφήσουμε χώρο για χώρο δουλείας, κλάδο για κλάδο που δεν θα κάνουμε γνωστές αυτές τις αθλιότητες. Να γίνει ακόμα πιο καθαρός ο ρόλος και η στάση όλη αυτής της συνδικαλιστικής μαφίας που παριστάνει την ηγεσία της εργατικής τάξης. Αυτής της κλειστής κάστας, ό,τι πιο σάπιο υπάρχει μέσα στις γραμμές των εργαζομένων, που 4 μέρες τώρα οργάνωσαν με τα λεφτά των εργαζομένων πολυήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία, που δεν πρόκειται ποτέ να δει μια εργατική – λαϊκή οικογένεια», τόνισε ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας στο νέο συλλαλητήριο που γίνεται στην Καλαμάτα έξω από το ξενοδοχείο «Elite». Διαβάστε το άρθρο »

Οι… “αποκλεισμένοι”Με ένα πραγματικά… συλλεκτικό βίντεο, που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου τους, όπου παριστάνουν τάχα τους… “αποκλεισμένους” (!), η αφρόκρεμα των εργατοπατέρων με προεξάρχοντα τον πρόεδρό τους, Γ. Παναγόπουλο, επιχειρούν να δώσουν συνέχεια στο προκλητικό παραμύθι τους, ότι τάχα οι κινητοποιήσεις Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών είναι αυτές που εμποδίζουν την διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ! Διαβάστε το άρθρο »

Σε εξέλιξη νέο συλλαλητήριο από Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)Σε εξέλιξη είναι νέο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο «Elite» στην Καλαμάτα, που διοργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία».

«Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων. Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία», τονίζουν σε ανακοίνωση. Διαβάστε το άρθρο »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: «Συνέδριο πραγματικό, χωρίς νόθους και εργοδότες»Το μήνυμα ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, θα δώσουν μέχρι τέλους την μάχη για να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους και εργοδότες, όπως επιδιώκει η πλειοψηφία της διοίκησής της, έστειλε η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα πλαίσια της συγκέντρωσης Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, έξω από το ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου. Διαβάστε το άρθρο »

Μέσα στα σωματεία φτιάχνετε καριέρες να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες!«Επιτέλους εμφανίστηκαν… μέσω ανακοίνωσης, ύστερα από 4 μέρες και σε μια σπάνια στιγμή της ύπαρξης τους, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις φαντομάδες, αυτές που έχουν στρογγυλοκάτσει στο σβέρκο χιλιάδων εργαζομένων με τη μορφή νόθων αντιπροσώπων και διαμορφώνουν στη ΓΣΕΕ ψεύτικους συσχετισμούς», τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργατοπατέρες, οι οποίοι εμφανίζουν ονόματα συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχουν κάνει όργια νοθείας. Το ΠΑΜΕ προσθέτει ότι οι οργανώσεις «αυτές που απουσιάζουν από τους αγώνες των εργατών όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά ως δια μαγείας εμφανίζονται με πολλούς αντιπροσώπους στα συνέδρια της ΓΣΕΕ».

Τονίζει ακόμα ότι:

«Χωρίς ίχνος τσίπας, η γνωστή κάστα των εργατοπατέρων που συνέβαλε όσο κανείς για να υλοποιηθούν τρία μνημόνια, εκατοντάδες αντεργατικοί νόμοι και να φτωχοποιηθούν οι εργαζόμενοι, εμφανίστηκε ως τιμητής των συνδικάτων.

Θυμίζουμε στους εργαζόμενους τα εξής : Διαβάστε το άρθρο »

Εξαφανισμένοι οι εργατοπατέρες!Κλειστές οι πόρτες του χώρου που έχει προγραμματιστεί να γίνει το Συνέδριο


Μεσημέρι Σαββάτου έφτασε και οι εργατοπατέρες έχουν εξαφανιστεί από τον χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, βάζοντας παντού λουκέτο! Διαβάστε το άρθρο »

Οι εργατοπατέρες δηλώνουν ότι… κοιμίζουν εισαγγελέα μέσα στο ξενοδοχείο του συνεδρίου!Από την παρέμβαση στο δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας


Τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ για τις μαφιόζικες πρακτικές της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα αναφέρουν και διαρρέουν οι ίδιοι οι εργατοπατέρες ότι εδώ και τρεις μέρες… κοιμίζουν εισαγγελέα μέσα στο ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου της ΓΣΕΕ (!), στο οποίο διαμένουν και οι ίδιοι… Διαβάστε το άρθρο »

Παράσταση των δικηγόρων των αντιπροσώπων της ΔΑΣ στους δικαστικούς αντιπροσώπους για τις παράτυπες διαδικασίεςΚαταγγέλλοντας έγκαιρα την επιχείρηση νοθείας και διεξαγωγής ενός Συνεδρίου παρωδία, δικηγόροι εκπρόσωποι των αντιπροσώπων της ΔΑΣ, πραγματοποίησαν από το πρωί της Παρασκευής παράσταση στους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου καθώς και στη νομική υπηρεσία της ΓΣΕΕ. Διαβάστε το άρθρο »

Νέο συλλαλητήριο το πρωί του Σαββάτου απέναντι στη συνδικαλιστική μαφία! (VIDEO)Με νέο συλλαλητήριο στην Καλαμάτα, το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 9 π.μ. έξω από το ξενοδοχείο Elite, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα δίνουν απάντηση στις πρακτικές συνδικαλιστικής μαφίας, με τις οποίες η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ επιχειρεί να επιβάλλει ένα συνέδριο – παρωδία, με την «νομιμοποίηση» όλων των οργίων νοθείας που οργάνωσε το προηγούμενο διάστημα. (Δείτε πάνω βίντεο με τη δήλωση του Γ. Πέρρου). Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 419917Συνολικές αναγνώσεις:
  • 211Αναγνώσεις σήμερα:
  • 223645Συνολικοί επισκέπτες:
  • 138Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ