ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του σ. Σωτήρη Μανούση



Τη βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του σ. Σωτήρη Μανούση εκφράζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποχαιρετά το σύντροφο Σωτήρη Μανούση που “χάθηκε” πρόωρα και άδικα χθες Κυριακή, σε τροχαίο δυστύχημα. Η εργατική τάξη θρηνεί έναν εκλεκτό αγωνιστή που έδωσε με συνέπεια τις δικές του μάχες για την τάξη και την ιδεολογία του.

Στάθηκε άξιος μαχητής με την αταλάντευτη στάση του στα ιδανικά και τις αξίες της τάξης μας, με την πίστη του στο δίκιο του αγώνα, στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης. Συνέβαλε σημαντικά με τη δράση του στην ανάπτυξη των αγωνιστικών δεσμών με τους συναδέλφους στον κλάδο των κατασκευών, ταξικών αγώνων στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο Σωτήρης ήταν πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ιωαννίνων και για αρκετά χρόνια μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Από το Μάη του 2016 και μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Η εργατική τάξη, οι συνάδελφοι του δεν θα αφήσουν κενό στη δουλειά του συντρόφου. Θα τιμήσουν τη μνήμη του Σωτήρη με την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση και μαχητικότητα τους στο συνδικάτο οικοδόμων, με την ενδυνάμωση του ΠΑΜΕ, κόντρα στη γραμμή της ενσωμάτωσης, του συμβιβασμού και της μιζέριας που και ο ίδιος με σθένος αντιπάλευε.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένειά του, στη γυναίκα και την κόρη του, στους συναδέλφους του».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός