Europa League ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΟΚ 3-0



Δεν του άξιζε έτσι! Για 70’ ο ΠΑΟΚ «χτυπούσε» στα ίσα την πρόκριση στο «Ντα Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα αλλά μετά το γκολ και την αποβολή του Κατσουράνη πέταξε… αετό και υπέστη βαριά ήττα 3-0.

 

Η καλή εμφάνιση στο «Ντα Λουζ» δεν ήταν αρκετή για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να «κλέψει» απ’ τη Μπενφίκα την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έβαλε δύσκολα στους «αετούς της Λισαβόνας» όμως η αποβολή του Κατσουράνη στο (68’) και το γκολ… καπάκι του Γκαϊτάν δύο λεπτά αργότερα (70’) έσβησαν τις ελπίδες της ομάδας του Στέφενς, που παραδόθηκε και ηττήθηκε με σκορ 3-0.

 

Οι Θεσσαλονικείς κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γρήγορα γκολ στη συνέχεια από τους Πορτογάλους με τους Λίμα (77’) και Μάρκοβιτς (79’) να δίνουν πανηγυρικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπενφίκα γνώρισε ο Κώστας Κατσουράνης κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ». Η Τότεναμ θα είναι η επόμενη αντίπαλος των «αετών της Λισαβόνας» στη φάση των «16» του Europa League.

 

Οι συνθέσεις:

 

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Αρτούρ, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Σίλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Ντζούρισιτς (79’ Ροντρίγκο), Γκαιτάν, Αντρέ Γκόμεζ, Καρντόσο (59’ Λίμα), Σάλβιο (59’ Μάρκοβιτς)

 

Στον πάγκο: Πάολο Λόπεζ, Βιτόρια, Σικουεϊρά, Φέισα

 

ΠΑΟΚ (Xουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Κάτσε, Λάζαρ, Ολίσε (46’ Στοχ, 83’ Νίνης), Λούκας (74’ Βούκιτς), Αθανασιάδης

 

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Γεωργιάδης

 

Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ

 

Γήπεδο: Ντα Λουζ (Λισαβόνα)

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός