ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3



Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μάρτη το Τουρνουά Basket 3×3 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Συνολικά 456 παιδιά (424 αγόρια και 32 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά, έπαιξαν, χαμογέλασαν και πήραν τα δώρα τους. Με τις εκατοντάδες συμμετοχές παιδιών διαφόρων ηλικιών το τουρνουά Basket 3×3, κατοχυρώνεται ως αθλητικό γεγονός -θεσμός- για την πόλη. Οι ομάδες των μικρών αθλητών έπαιξαν, διασκέδασαν, συναγωνίστηκαν, άλλες κέρδισαν άλλες έχασαν, όλοι όμως βγήκαν νικητές γιατί συνέβαλαν στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθε».

Το «παρών», και τις δύο ημέρες, έδωσαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Κώστας Βορέας (αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας), ο Δαουάχερ Ναουάφ (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας), ο Κωνσταντίνος Περγαντής (διευθυντής Αθλητισμού και Παιδείας). Παράλληλα, τόνισαν, το πόσο σημαντικό είναι να έχει καθένας πρόσβαση στον αθλητισμό από την άποψη ότι έχει τεράστια συμβολή στη διάπλαση και ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών.

H Δημοτική Αρχή τονίζει ότι θα συνεχίσει με όλα τα μέσα και τους τρόπους να προωθεί τις αξίες της συλλογικότητας, του ομαδικού πνεύματος και της συμμετοχής, ώστε να συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη της ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών και των νέων.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός