ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017: Χαιρετισμός του Παλαιστίνιου πρέσβη στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο ΣύνταγμαΧαιρετισμό απηύθυνε στους απεργούς διαδηλωτές στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος ο πρέσβης της Παλαιστίνης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι.

Ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκφράζει στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για ελευθερία και ανεξαρτησία, για να νικήσει το δίκαιο και η δικαιοσύνη για όλους τους λαούς του κόσμου.

Ανέφερε ότι ο λαός της Παλαιστίνης θα συνεχίσει τον αγώνα του για να αποκτήσει την ελευθερία του και σημείωσε πως η απεργία πείνας των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές του Ισραήλ μπαίνει πλέον στην τρίτη εβδομάδα. 

Θυμίζουμε ότι τα συνδικάτα στην Ελλάδα πραγματοποίησαν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων, απαιτώντας να απελευθερωθούν τώρα οι 1.500 και παραπάνω πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές του Ισραήλ. 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός