ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: «Σέντρα» την Κυριακή 11 Ιούνη



Ξεκινά την Κυριακή 11 Ιούνη το Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή Σωματείων, Λαϊκών Επιτροπών, Σχολών Μαθητείας, Θεραπευτικών Κοινοτήτων κ.α.. Η μεγάλη συμμετοχή ομάδων αναδεικνύει την ανάγκη των νέων εργαζομένων και ανέργων για άθληση, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μέσα και από άλλες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν τα σωματεία το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Κυριακή σε 4 γήπεδα και μέχρι τη λήξη του Τουρνουά θα είναι νοκ άουτ. Στη φάση των «14» θα προστεθούν 2 ομάδες από τις ηττημένες που ως εκείνη τη στιγμή θα έχουν την καλύτερη επίθεση. Σε περίπτωση ίδιων τερμάτων θα μετρήσει η διαφορά των γκολ. Οι αγώνες θα είναι 50′ με 5′ ημίχρονο. Αν μια ομάδα δεν «κατέβει», θα χάνει τον αγώνα με 3-0, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της 1ης φάσης.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ
PDF icon Πρόγραμμα 1ης Φάσης Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΠΑΜΕ.pdf

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός