Στην Πάτρα οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019



Στην Πάτρα θα διεξαχθούν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2019 καθώς η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, στη συνεδρίασή της στην Ταραγόνα της Ισπανίας, ενέκρινε την υποψηφιότητα της ελληνικής πόλης και την έχρισε διοργανώτρια των Αγώνων.

Σε αυτή έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, με τον πρώτο να τονίζει απευθυνόμενος στα μέλη της Επιτροπής πως «η απόφαση να σας ζητήσουμε να εμπιστευθείτε στην πόλη μας, για να διοργανώσει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, είναι ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του συνόλου των φορέων και κατοίκων της πόλης μας».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τα μέλη ότι «δεν θα σας διαψεύσουμε, εάν εγκρίνετε την ανάληψη της διοργάνωσης από την πόλη μας. Πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τους αγώνες, θα γνωρίσετε μια πόλη φιλόξενη, ικανή να αναλάβει και να φέρει εις πέρας τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και της συνεργασίας των λαών μας».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός