Καταγγελία – καταδίκη της ρατσιστικής τρομοκρατικής επίθεσης στο σπίτι του μικρού Αμίρ



eedye_logoΗ Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης-Υμηττού καταγγέλλει και καταδικάζει την ρατσιστική τρομοκρατική επίθεση αγνώστων στο σπίτι του μικρού  Αφγανού που είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση του σχολείου του στις 28 Οκτώβρη Νοέμβρη 2017. Τελικά στην παρέλαση, του έδωσαν να κρατά μια ταμπέλα.

Χτες τα ξημερώματα άγνωστοι  επιτέθηκαν στο σπίτι που μένει με την οικογένειά του, πέταξαν πέτρες που έσπασαν τα τζάμια κι έριξαν χαρτόνι με την απειλή που προέτρεπε την οικογένεια να φύγει.

Είναι ανάγκη να σημάνει συναγερμός στους φορείς και τους εργαζόμενους. Να εκδηλωθεί άμεσα η λαϊκή καταδίκη της τρομοκρατικής – ρατσιστικής επίθεσης και να εκφραστεί η αλληλεγγύη  και η συμπαράσταση στη δοκιμαζόμενη και απειλούμενη οικογένεια. Η απειλή δεν αφορά μόνο το μικρό Αφγανό και την οικογένειά του, αλλά παίρνει εκ των πραγμάτων χαρακτήρα γενικότερης απειλής και τρομοκρατίας με επίκεντρο τους πρόσφυγες και μετανάστες, που έρχονται στην Ελλάδα ξεριζωμένοι από τις εστίες τους. Τους ξεριζώνουν: οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι η ανεργία και η φτώχεια.

ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός