Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΟΓΕ Διαδήλωση αύριο ενάντια στη ΝΑΤΟική προπαγάνδα«Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ που σπέρνει πολέμους και προσφυγιά», τονίζει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και καλεί σε κινητοποίηση αύριο Παρασκευή 2 Μάρτη με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιείται με ομιλήτρια την αναπληρωτή Γενική Γραμματέα του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller.

Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 16.30 μ.μ. στη λεωφόρο Συγγρού μπροστά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΓΕ σημειώνει:

«Τα ΝΑΤΟικά γεράκια που σπέρνουν τον πόλεμο, τη φτώχεια και την προσφυγιά σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, θέλουν να εξασφαλίσουν την μεγαλύτερη συναίνεση στα βρώμικα σχέδιά τους από τους λαούς, από τους εργαζόμενους, από τις γυναίκες. Επιχειρούν να παρουσιαστούν ως «εγγυητές» της ασφάλειας και της «προστασίας των δικαιωμάτων», ιδιαίτερα μάλιστα των γυναικών.

Το θράσος περισσεύει, αφού δεν δίστασαν να συνδέσουν τους ελεεινούς σκοπούς τους με την επικείμενη 8η Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, το σύμβολο-ορόσημο των γυναικείων εργατικών αγώνων. Οργανώνουν εκδήλωση με ομιλήτρια την Αναπληρωτή Γενική Γραμματέα του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller, η οποία, προβάλλοντας το «γυναικείο» της προσωπείο, έρχεται να διαφημίσει τις σύγχρονες πολιτικές του ΝΑΤΟ.

Εξάλλου, όπως οι ίδιες οι αποφάσεις του λένε, το ΝΑΤΟ επιδιώκει τη γυναικεία συμμετοχή στα όργανα του και στις αποστολές του για να πετυχαίνει «τη μεγαλύτερη υποστήριξη» στα βρώμικα σχέδιά του.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στηρίζει με νύχια και με δόντια τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς, εμπλέκοντας το λαό μας στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Εμείς οι εργαζόμενες γυναίκες, οι νέες μητέρες, οι πρόσφυγες ξέρουμε καλά τι είναι το ΝΑΤΟ. Δεν νομιμοποιούμε αυτόν το δολοφονικό μηχανισμό, είτε έχει ανδρική είτε γυναικεία εκπροσώπηση.

Καλούμε τις γυναίκες σε κινητοποίηση ενάντια στη φιέστα των γερακιών του ΝΑΤΟ στις 2 Μάρτη στις 16.30 μ.μ., στη λεωφ. Συγγρού μπροστά στο Πάντειο».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 428290Συνολικές αναγνώσεις:
  • 95Αναγνώσεις σήμερα:
  • 229131Συνολικοί επισκέπτες:
  • 82Επισκέπτες σήμερα:
  • 7Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ