Οι μαθητές δημοτικού ζητούν τη διεξαγωγή του «Αγαπώ τον Αθλητισμό – Κids’ Αthletics»



ΠΗΓΗ: «http://www.panathenaicstadium.gr/»

ΠΗΓΗ: «http://www.panathenaicstadium.gr/»


Μία έρευνα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Παναθηναϊκού Σταδίου αποδεικνύει πως οι μαθητές των δημοτικών σχολείων ζητούν τη διεξαγωγή του προγράμματος «Αγαπώ τον αθλητισμό – Κids’ Αthletics», το οποίο φέτος δεν διεξήχθη με ευθύνη του υπουργείου Παιδείας.

Όπως έγινε γνωστό, ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 95%, από τα 264 σχολεία που πήραν μέρος στην έρευνα, απογοητεύθηκε από τη μη διεξαγωγή του προγράμματος φέτος. Μάλιστα, το 98% δηλώνει πως θα συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα, ακόμα και αν ξεκινούσε με καθυστέρηση.

Σημειώνεται πως η έρευνα περιείχε 11 ερωτήσεις αξιολόγησης του προγράμματος, απ’ όπου το 75% των σχολείων δηλώνει πως έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα πάνω από μία φορά και το 39% πάνω από τρεις φορές. Μάλιστα, το 60,9% των σχολείων συμμετείχε τόσο στο Στίβο, όσο και στις Αθλοπαιδιές.

Τέλος, ομόφωνη ήταν η απάντηση στο ότι η διεξαγωγή τους προγράμματος μέσα στο μοναδικό χώρο του Καλλιμάρμαρου προσφέρει μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός