3 ON 3 STREETBALL: Φτιάξε την ομάδα σου και κάνε… «τάπα στη βία και στο ρατσισμό»



«Φτιάξε την ομάδα σου και κάνε… «τάπα στη βία και στο ρατσισμό»» είναι το σύνθημα της πετυχημένης διοργάνωσης 3on3 Streetball που διεξάγεται εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και για πρώτη φορά, θα γίνει στο Χαϊδάρι, στις 16 και 17 Ιούνη στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης, με έναρξη στις 8 π.μ. Φέτος, το τουρνουά διοργανώνουν ο Δήμος Χαϊδαρίου με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και με τη συμμετοχή της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και της ΕΣΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι μικροί και μεγάλοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα με τους παίκτες πρωταγωνιστές της Α1, αλλά και γνωστούς Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το Δήμο Χαϊδαρίου, «το σύνθημα της εκδήλωσής μας “τάπα στη βία και στο ρατσισμό” παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Η βία στους αγωνιστικούς χώρους είναι άρρηκτα δεμένη με την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού και την εμπλοκή ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων. Ως Δήμος Χαϊδαρίου θα εντείνουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης του μαζικού λαϊκού αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες και με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία θέλουμε να προωθήσουμε τις αξίες της συλλογικής προσπάθειας, του ομαδικού πνεύματος, της αγωνιστικότητας και των ισότιμων ευκαιριών στον αθλητισμό και γενικότερα στη ζωή».

Σημειώνεται πως πρόκειται για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε 14 γήπεδα και υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν πάνω από 1.500 αθλητές από όλη την Αθήνα σε 12 ηλικιακές κατηγορίες, ξεκινώντας από τους γεννηθέντες το 2010 έως και τους παλαίμαχους 1975+. Παράλληλα, στα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες θα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων δραστηριοτήτων τρόφιμα για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο site: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός