Με παράσταση διαμαρτυρίας απαίτησαν την επαναπρόσληψη εργαζόμενης στα «Leroy Merlin» (ΦΩΤΟ)



Από την παράσταση διαμαρτυρίας

Από την παράσταση διαμαρτυρίας


Παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της «Leroy Merlin» στο εμπορικό πάρκο του Αεροδρομίου, πραγματοποίησαν, το πρωί του Σαββάτου 30 Ιούνη, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, μαζί με τα κλαδικά Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων, Αθήνας, Πειραιά και Λαυρεωτικής, απαιτώντας να παρθεί πίσω η απόλυση εργαζόμενης με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Στην κινητοποίηση πήραν μέρος, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους, εργαζόμενοι από τα Συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας και Λαυρίου, από το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, την Ομάδα Γυναικών Λαυρεωτικής (μέλος της ΟΓΕ), καθώς και άλλοι φορείς του κινήματος.

Σύμφωνα με τα Σωματεία, η εργοδοσία ήταν και σήμερα εξαφανισμένη, φρόντισε όμως να φωνάξει μέσα στο κατάστημα τις αστυνομικές δυνάμεις, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των Σωματείων και των φορέων, «τους στέλνουμε το μήνυμα ότι το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατείται και πως το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε την παρέμβασή μας και σε άλλα καταστήματα της πολυεθνικής εταιρείας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέχρι η συναδέλφισσά μας να γυρίσει στην εργασία της».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός