Δ.Α.Σ-Ο.Α.Σ.Α ( ΗΛΠΑΠ): ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ



17/ 10 /2018

Η ανακοίνωση των τριών παρατάξεων ΣΑΚ-ΕΝΑΝ-ΔΑΚΕ με την σφραγίδα και τον τίτλο του σωματείου μας, μόνο ως απαράδεκτη και αλαζονική τη χαρακτηρίζουμε!!! η μήπως θεωρούν οτι θα είναι εσαεί προεδρείο;

Η“ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ” χρησιμοποιείται ως προπαγανδιστικό ορμητήριο παρατάξεων, χρησιμοποιείται το σωματείο (εμβλημα,σφραγίδα,υπογραφές, δράση, εκδήλωση) για την επιτευξη προσωπικών η παραταξιακών προεκλογικών σκοπών.

Δεν είναι ανεκτό για ένα σωματείο που κατείχε μέσα στο εργατικό κίνημα μια ιδιαίτερα αξιόλογη θέση, με αγώνες σε δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς. Ενα σωματείο που μέλη του φυλακίσθηκαν, εξορίσθηκαν, απολύθηκαν, θυσίασαν κομμάτι της ζωής τους για να καλυτερέψουν οι συνθήκες ,για να κατακτηθούν δικαιώματα που αρκετά έχουμε ως σήμερα.

Αυτό το σωματείο το καταντήσανε σφραγίδα, την οποία περιφέρουν απο γραφείο σε γραφείο, απο δικηγόρο σε δικηγόρο. Σφραγίδα που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για να νομιμοποιηθούν απάτες εναντίον μας, αλλά και τώρα για να ξεπλύνουν την συνδικαλιστική ανυπαρξία τους. Κοινός παρονομαστής η συνδικαλιστική αλαζονία, και η αμετροέπεια που γεννιούνται πιθανόν στους διαδρόμους της διοίκησης και στα οβάλ γραφεία. Αγνοούν η αδιαφορούν για το σωματείο που διοικούν.

Είναι ντροπή!!! το προεδρείο να μιλάει για κύρος και αξιοπιστία όταν έχει διακόψει κάθε δεσμό με τους εργαζόμενους, και αδυνατεί να οργανώσει Γενική Συνέλευση.

Είναι δυό φορές ντροπη !!!, στην χειρότερη στιγμή για τον κλάδο, να εξακολουθούν να κρατούν τις δυνάμεις μας κατακερματισμένες και χωρίς καμία ενημέρωση.Να ψελλίζουν τα γνωστά περι “εθελοποίησης”.

Είναι τρείς φορές ντροπή!!! να μην έχουν να πουν δυο λέξεις για την ιδιωτικοποίηση, και τι εμπεριέχεται στην τροπολογία, ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι! Να μη δίνει το λόγο στους εργαζόμενου! Την ώρα που με την σφραγίδα του σωματείου κάνουν πως τσακώνονται!

Οι συνάδελφοι να βγάλουν συμπεράσματα, για να ξαναφτιάξουμε ενα κανονικό εργατικό σωματείο, που να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του, προς όφελος των εργαζομένων.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΑΣ-ΟΑΣΑ (ΗΛΠΑΠ)

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός