ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ΣΤΗΝ ΟΤΟΕ: Παλεύουμε για να μπουν οι ανάγκες των εργαζομένων μπροστά



Από παλαιότερη κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων στις τράπεζες

Από παλαιότερη κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων στις τράπεζες


Κάλεσμα στους εργαζόμενους να κάνουν το βήμα και στο 32ο Συνέδριο της ΟΤΟΕ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 ως τις 25 Νοέμβρη, να ενισχύσουν το «Αγωνιστικό Μέτωπο» απευθύνει η παράταξη.

«Προτάσσουμε τις δικές μας ανάγκες και όχι των τραπεζιτών» τονίζει το «Αγωνιστικό Μέτωπο» στη διακήρυξή του.

Επισημαίνει ότι το «»Αγωνιστικό Μέτωπο» είναι η μόνη συνδικαλιστική δύναμη που έγκαιρα κατέθεσε στους εργαζόμενους συγκεκριμένο πλαίσιο κλαδικής σύμβασης, με βάση τις ανάγκες μας. Το σχέδιο αυτό, το οποίο έχουν συνδιαμορφώσει και με το οποίο έχουν συμφωνήσει εκατοντάδες συνάδελφοι σε καταστήματα και διευθύνσεις τραπεζών, καταθέτουμε στο 32ο Συνέδριο της ΟΤΟΕ και καλούμε τη νέα διοίκηση με αυτό να διαπραγματευτεί με τους εργοδότες μας!».

Καλεί τους εργαζόμενους παρά τις όποιες διαφωνίες ή επιφυλάξεις έχουν με το ΠΑΜΕ και το «Αγωνιστικό Μέτωπο», να ενισχύσουν την ελπίδα και την αγωνιστική προοπτική. Τις δυνάμεις της διεκδίκησης και του αγώνα, τις δυνάμεις που δεν υποτάσσονται και παλεύουν σταθερά για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων.

«Παλεύουμε για να μπουν οι ανάγκες των εργαζομένων μπροστά!

Να μπουν μπροστά η οργάνωση, η μαζικότητα, η συλλογική λειτουργία των επιχειρησιακών σωματείων, η μάχη όχι για την ανάπτυξη των κερδών των τραπεζιτών αλλά για τις δικές μας ανάγκες.

Κόντρα στην εργοδοσία, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά της, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ» τονίζει το «Αγωνιστικό Μέτωπο».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός