Παιδικές γιορτές και κοπές πίτας



Γιορτές για μικρούς και μεγάλους διοργανώνουν σωματεία, συνδικάτα και φορείς με κοπή πίτας, χορό και τραγούδι. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 4 Γενάρη
– Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους του Θεάτρου Σκιών στην παράσταση Καραγκιόζη του Αγάπιου Αγαπίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς με ελεύθερη είσοδο.

Σάββατο 5 Γενάρη
– Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) διοργανώνει παιδική γιορτή, στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ, Βερανζέρου 1, Αθήνα), με πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια, δραστηριότητες και πλούσιο μπουφέ για μικρούς και μεγάλους. Στην παιδική γιορτή συμμετέχει και η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και περιχώρων καλώντας τους συναδέλφους συνταξιούχους να παρευρεθούν στην εκδήλωση με τα εγγόνια τους.

– Η Γραμματεία της ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη και τους φίλους της, τους εκπροσώπους του ταξικού εργατικού κινήματος, των οργανώσεων της νεολαίας και των γυναικών στην εκδήλωση που διοργανώνει για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δήμου Θεσσαλονίκης (Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο). Στην εκδήλωση θα υπάρξει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους μουσικούς της πόλης μας Γιώργο Αετόπουλο και Δημήτρη Αλιστρατινό.

Σάββατο 26 Γενάρη
– Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής διοργανώνει στις 9 το βράδυ στο αναψυκτήριο Δ. Κιντής στην Ηλιούπολη γλέντι με κοπή πίτας, καλό τραγούδι και χορό από το μουσικό συγκρότημα του συνδικάτου.

Κυριακή 27 Γενάρη
– Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (ΣΕΑ) και η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) καλούν τους συναδέλφους και τα παιδιά τους, στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Άγιας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως, στις 10 π.μ. στην εκδήλωση που οργανώνουν με παρουσίαση της παιδικής θεατρικής παράστασης «Η Μαύρη Πεταλούδα» από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ. Θα ακολουθήσουν δραστηριότητες για τα παιδιά των συναδέλφων (χειροτεχνίες, ζωγραφική κ.ά.) και στο πλαίσιο της εκδήλωσης στις 12 μ. τα δύο Σωματεία θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός