ΔΑΣ ΟΤΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για ανοχή στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής



«Για την ανοχή τους στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής» καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου και την πλειοψηφία του Συλλόγου εργαζομένων του δήμου σε ανακοίνωση τους οι εκλεγμένοι της ΔΑΣ ΟΤΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Αναφέρουν:

«Η διοίκηση Παχατουρίδη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του μετονομαζόμενου ΠΑΣΟΚ σε ΚΙΝΑΛ δεν φτάνει που την τελευταία δεκαετία έχουν τσακίσει τους εργαζόμενους με την πολιτική τους, τώρα και με περίσσιο θράσος στέκονται πλάι – πλάι με κατακάθια της Χ.Α. σε κοινές εκδηλώσεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έχουν ευθύνη! Μ’ αυτό τον τρόπο στρώνουν το έδαφος της δράσης και της ύπαρξης των φασιστών στην περιοχή μας.

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου και το «δημιούργημα της» την πλειοψηφία του συλλόγου εργαζομένων του δήμου για την ανοχή τους στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Από τη μια η διοίκηση του δήμου σε κοινή εκδήλωση με τον υπόδικο βουλευτή του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, καμαρώνοντας πλάι στον δήμαρχο, στον Αγιασμό των Υδάτων του Κυριακή 6 Γενάρη 2019.

Και από την άλλη τα τσιράκια της, η πλειοψηφία του συλλόγου που καλούν τους εργαζόμενους στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας, να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο που γίνονται συνεστιάσεις της Χρυσής Αυγής, που ακούγονται συνθήματα της, εκεί που τραγουδά νοσταλγός του φασισμού και δηλώνει ανοιχτά την υποστήριξη του στο ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α.

Αν η πλειοψηφία του συλλόγου ξεχνά τις δολοφονικές επιθέσεις της Χ.Α. σε εργάτες και συνδικαλιστές στο Πέραμα, αν ξεχνά τις φονικές επιθέσεις σε εργάτες μετανάστες, αν ξεχνούν τους δολοφόνους του Παύλου Φύσα, αν ξεχνούν τους εξόριστους, φυλακισμένους πατεράδες τους, αν ξεχνούν τους δολοφονημένους παππούδες τους, αν απορρίπτουν την πρόταση της ΔΑΣ να αποσύρουν την απαράδεκτη μονομερή απόφαση τους, αν αυτοί θέλουν να ταυτιστούν με το τραγουδιστή και την ιδεολογία του…. εμείς τους λέμε θα μας βρουν απέναντι τους!

Η ΔΑΣ και οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν τι σημαίνει φασισμός! Ήμασταν και θα είμαστε πολέμιοι του φασισμού και των υποστηρικτών του, δεν πρέπει να δείξουμε καμία ανοχή. Οι φασίστες δεν έχουν θέση στο Περιστέρι! Καλούμε τους εργαζόμενους, να βγάλουν συμπεράσματα, όχι μόνο για το φασισμό και ποιον υπηρετεί, αλλά και για όσους τον ανέχονται».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός