Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους ενόψει του πανδημοσιοϋπαλληλικού συλλαλητηρίου στις 12 ΦλεβάρηΑπό τις περιοδείες και εξορμήσεις του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αττικής

Από τις περιοδείες και εξορμήσεις του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αττικής


Περιοδείες και εξορμήσεις σε μια σειρά χώρους δουλειάς πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 8 Φλεβάρη μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Νομού Αττικής, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο την Τρίτη 12 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Τα μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αττικής επισκέφτηκαν εργασιακούς χώρους ΟΤΑ στο Θριάσειο, όπως στην Ελευσίνα, καθώς και στον Κορυδαλλό, μεταφέροντας το κεντρικό αίτημα του συλλαλητηρίου, «άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης! Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων». Οι περιοδείες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

Σημειώνεται ότι, ανάλογο συλλαλητήριο θα γίνει στις 12 Φλεβάρη και στη Θεσσαλονίκη από σωματεία του δημοσίου, στις 6.30 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 471887Συνολικές αναγνώσεις:
  • 442Αναγνώσεις σήμερα:
  • 248548Συνολικοί επισκέπτες:
  • 89Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ