Μαζική συμμετοχή στη σημερινή απεργία και την συγκέντρωση – ΕΣΚ ΟΤΕ: Τους φοβίσαμε, ας μην αφήσουμε το έργο στη μέση (VIDEO – ΦΩΤΟ)



Από την απεργιακή συγκέντρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ

Από την απεργιακή συγκέντρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ


Με κεντρικά αιτήματα: «Δεν θα απολυθεί κανένας συνάδελφος. Δεν θα δοθεί κανένα έργο σε εργολάβο. Θα υπογραφεί μια ενιαία ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω», οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ, συμμετείχαν μαζικά στη σημερινή απεργία, στα πλαίσια της οποίας έγινε συγκέντρωση στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ, με μαζικό το μπλοκ των ταξικών δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας έγινε συνεδρίαση της διευρυμένης εκτελεστικής επιτροπής της ΟΜΕ – ΟΤΕ, στο χώρο του Διοικητικού Μεγάρου, όπου εκ μέρους των ταξικών δυνάμεων έκανε τοποθέτηση ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος ΣΕΤΗΠ. (Δείτε εδώ το βίντεο με την τοποθέτηση του Α. Περράκη).

ΕΣΚ ΟΤΕ: Τους φοβήσαμε, ας μην αφήσουμε το έργο στη μέση

Τους χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία της 29ης Μάρτη χαιρετίζει η ΕΣΚ ΟΤΕ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΚ ΟΤΕ αναφέρει τα εξής:

«Οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ έστειλαν ένα αποφασιστικό μήνυμα στη διοίκηση ότι δεν δεχόμαστε να θυσιαστούμε στο βωμό της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας του ομίλου ΟΤΕ. Η συμμετοχή στην απεργία είναι απαραίτητο να αποτυπωθεί και στο SmartHR. Για αυτό καλούμε κάθε εργαζόμενο που απέργησε να δηλώσει απεργία και να μην υποκύψει σε «καλοθελητές» που θα τον παροτρύνουν να βάλει ρεπό ή άδεια. Η δύναμή μας πρέπει να σπάσει τον «τσαμπουκά» της εργοδοσίας η οποία τις τελευταίες ώρες έχει βάλει κονδυλοφόρους σε διάφορα ΜΜΕ να γράφουν ότι απεργούμε, ενώ μας δίνει 280.000 ευρώ!

Πέρα, όμως, από το μήνυμα στην εργοδοσία, με τη μαζική συμμετοχή μας υψώνουμε εμπόδια και σε οποιονδήποτε θέλει ή σκέφτεται να ξεπουλήσει, για μια ακόμη φορά, τον αγώνα μας. Να κάνουμε ξεκάθαρο ότι «κωλοτούμπες» σε βάρος της ζωής μας δε δεχόμαστε. Ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα θα ολοκληρωθεί όταν θα έχουμε εξασφαλίσει ότι:

Δεν θα απολυθεί κανένας συνάδελφος.
Δεν θα δοθεί κανένα έργο σε εργολάβο.
Θα υπογραφεί μια ενιαία ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω.
Τους επιστρέφουμε τον εκβιασμό».

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός