Με καθολική συμμετοχή συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΣΙΔΕΝΟΡ (ΦΩΤΟ)



Με καθολική συμμετοχή στη δεύτερη τετράωρη στάση συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΣΙΔΕΝΟΡ με αίτημα την υπογραφή ικανοποιητικής συλλογικής σύμβασης, στην κατεύθυνση της ανάκτησης των απωλειών των εργαζομένων την περίοδο της κρίσης.

Χθες το σωματείο υλοποίησε την ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων στη συνέλευση κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας να μην δεχτούν τα ψίχουλα που δίνει ο όμιλος ως πριμ παραγωγικότητας, κάνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τίποτα λιγότερο από αυτά που έχει αποφασίσει η γενική τους συνέλευση.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε αντιπροσωπεία από τις ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Μετάλλου αποτελούμενη από τον Κυριάκο Τσιαούση, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων σε επιχειρήσεις Τουρισμού – Επισιτισμού Νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής και τον Κώστα Ηλιού, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης.

Για άλλη μία φορά έκαναν καθαρό στους απεργούς ότι σωματεία και εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο θα είναι με κάθε τρόπο στο πλευρό τους. Αξίζει να σημειωθεί η πλήρης απουσία του παραρτήματος της συνδικαλιστικής μαφίας της πλειοψηφίας σε Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Μετάλλου όπως και της πλειοψηφίας του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκαν από το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων.

Πράγμα βέβαια που δεν ξαφνιάζει πλέον τους εργαζόμενους μιας και αυτές οι δυνάμεις των ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ έχουν εδώ και καιρό πάρει οριστικό διαζύγιο από τους εργαζόμενους τα προβλήματα και τις κινητοποιήσεις τους.

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός