ΕΣΑΚ – ΔΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ: Καταγγέλλει τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ)



Στο Γραφείο Προμηθειών αποκολλήθηκαν 2 πλαίσια από το ταβάνι εν ώρα εργασίας

Στο Γραφείο Προμηθειών αποκολλήθηκαν 2 πλαίσια από το ταβάνι εν ώρα εργασίας


Η ΕΣΑΚ – ΔΑΣ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα καταγγέλλει τη δημοτική αρχή της πόλης για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο Δημαρχείο.

Στην καταγγελία της η ΕΣΑΚ – ΔΑΣ αναφέρει:

«Εδώ και ένα μήνα περίπου δεν λειτουργεί ή υπολειτουργεί ο κλιματισμός στο Γραφείο Προμηθειών, στο Λογιστήριο, στο Ληξιαρχείο, στο Πρωτόκολλο και στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημαρχείου.

Στο Γραφείο Προμηθειών αποκολλήθηκαν 2 πλαίσια από το ταβάνι εν ώρα εργασίας (ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος εργαζόμενος), στάζουν νερά από σωληνώσεις και από τη Δευτέρα 22 Ιούλη οι συνάδελφοι εργάζονται ανάμεσα σε κουβάδες με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους και την εργασία τους.

Σημειωτέον ότι η απαράδεκτη αυτή κατάσταση στο Γραφείο Προμηθειών κλείνει τρία χρόνια, χωρίς την παραμικρή ενέργεια για την αποκατάστασή των ζημιών. Σε επανειλημμένες παρεμβάσεις μας προς τη δημοτική αρχή δινόταν πάντα η υπόσχεση ότι θα το δούμε, είναι σοβαρή βλάβη, θα αντιμετωπιστεί.

Ακόμη το αντιμετωπίζουν…

Απαιτούμε, άμεσα να λειτουργήσει ο κλιματισμός και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και οριστικά η διαρροή νερού στο Γραφείο Προμηθειών».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός