Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Επτά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες της χώρας μαςΠηγή: Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία

Πηγή: Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία


Συνολικά επτά μετάλλια κατέκτησε η χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 που διεξήχθη στα Ιωάννινα. Η συγκομιδή αυτή, των τριών χρυσών, δύο ασημένιων και δύο χάλκινων, την έφερε στην τρίτη θέση της κατάταξης με πρώτη τη Ρουμανία και δεύτερη τη Λευκορωσία.

Συγκεκριμένα, η Aννέτα Κυρίδου στο Σκιφ Νέων Γυναικών, η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο αλλά και οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου – Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό Σκιφ ελ βαρών των Ανδρών ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάρθρου, οι Σοφία Θεοχάρη – Αγγελική Αραμπατζή – Έλενα Βαρελοπούλου – Χρυσή Καλίτσα στο τετραπλό Σκιφ ελ βαρών των νέων Γυναικών και Θανάσης Παλαιοπάνος – Γιάννης Καλανδραρίδης στη Δίκωπο άνευ των Νέων Ανδρών κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Στέφανος Ντούσκος στο Σκιφ των νέων Ανδρών και οι Ελένη Βαρβέρη – Ελένη Βαρελοπούλου στο διπλό Σκιφ ελ βαρών των Γυναικών κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 632749Συνολικές αναγνώσεις:
  • 270Αναγνώσεις σήμερα:
  • 298491Συνολικοί επισκέπτες:
  • 133Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ