Μουντομπάσκετ: Το πρόγραμμα της φάσης των «16» – Με Σερβία η Ελλάδα



Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με δεκαέξι ομάδες να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Οι μισές ομάδες που προκρίθηκαν προέρχονται από την ευρωπαϊκή ήπειρο, πέντε από την αμερικανική ήπειρο μία από την Αφρική (Σενεγάλη) και οι δύο ομάδες της Ωκεανίας (Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία). Αντίθετα καμία ασιατική ομάδα (Ν. Κορέα, Φιλιππίνες και Ιράν) δεν κατάφερε να συνεχίσει στο τουρνουά.

Η τελική κατάταξη των ομίλων οδήγησε αυτόματα στα ζευγάρια που θα διασταυρώνονται στους «16». Έτσι η Εθνική μας καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη στις 19:00 τη Σερβία, έναν αντίπαλο μαχητικό και ταλαντούχο, τον οποίο όμως η ομάδα του Φ. Κατσικάρη έχει δείξει πως μπορεί να τον καταβάλλει.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Σέρβων η εθνική μας θα τεθεί αντιμέτωπη για τα προημιτελικά, την Τετάρτη 10 Σεπτέμβρίου, με το νικητή της αναμέτρησης Βραζιλία – Αργεντινή.

Οι διασταυρώσεις στη φάση των «16» του Μουντομπάσκετ:

Σάββατο 6 Σεπτέμβρη

ΗΠΑ – Μεξικό 17:00

Γαλλία – Κροατία 19:00

Δομινικανή Δημ. – Σλοβενία 21:00

Ισπανία – Σενεγάλη 23:00

Κυριακή 7 Σεπτέμβρη

Νέα Ζηλανδία – Λιθουανία 17:00

Σερβία – Ελλάδα 19:00

Τουρκία – Αυστραλία 21:00

Βραζιλία – Αργεντινή 23:00

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός