Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία συγκεντρώνουν συνδικάτα



Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία συγκεντρώνει ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους και τον λαό της γειτονικής χώρας.

Εκφράζει, επίσης, τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό και σημειώνει πως «ο φονικός σεισμός στην γειτονική Αλβανία αποκαλύπτει για άλλη μια φορά ότι οι κυβερνήσεις και τα κράτη των μεγαλοεπιχειρηματιών, ανεξαρτήτως χώρας, αδιαφορούν για την ζωή του κοσμάκη».

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται (αρχίζοντας από την Δευτέρα 2 Δεκέμβρη) Δευτέρα με Παρασκευή, 6 μ.μ. – 8 μ.μ. στα γραφεία του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων (Σαμάρα 6, 2ος όροφος Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας).

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου θέλοντας να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της γειτονικής Αλβανίας που πλήγηκαν από τον σεισμό,συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα που θα αποσταλούν στους πληγέντες.

Η συγκέντρωση θα γίνεται από Δευτέρα 2 Δεκέμβρη έως και Παρασκευή 6 Δεκέμβρη από τις 6μ.μ. – 9μ.μ. στο γραφείο του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός