Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ



Από τη σημερινή απεργιακή περιφρούρηση των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ

Από τη σημερινή απεργιακή περιφρούρηση των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ


«Tον μεγάλο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ», χαιρετίζει το ΠΑΜΕ, καλώντας «τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ και στην απεργία που συνεχίζεται. Αύριο 9 Γενάρη σε όλη την Ελλάδα να βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΤΕ, στις απεργιακές συγκεντρώσεις μπροστά από τα καταστήματα ΟΤΕ. Στην Αθήνα, στο κατάστημα του ΟΤΕ στην πλατεία Συντάγματος στις 11 το πρωί».

Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Με τη σημερινή μαζική συμμετοχή στην απεργία και με τη συμπαράσταση συνδικάτων και συνδικαλιστών από άλλους κλάδους αχρήστευσαν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της εργοδοσίας.

Οι άθλιες πρακτικές εκφοβισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων, από την εργοδοσία του ΟΤΕ -που έφτασε στο σημείο να μηνύει και να απαιτεί τη σύλληψη εργαζομένων και συνδικαλιστών απεργών- πήραν ηχηρή απάντηση!

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ συνεχίζουν τον αγώνα και την απεργία τους ενάντια στην εργοδοσία και τους μηχανισμούς της. Συνεχίζουν τον αγώνα τους με βασικό αίτημα την υπογραφή μιας ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο, με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ και στην απεργία που συνεχίζεται. Αύριο 9 Γενάρη σε όλη την Ελλάδα να βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΤΕ, στις απεργιακές συγκεντρώσεις μπροστά από τα καταστήματα ΟΤΕ.

Στην Αθήνα, στο κατάστημα του ΟΤΕ στην πλατεία Συντάγματος στις 11 το πρωί».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός