ΕΣΚ – ΟΤΕ: Οι εργαζόμενοι βάζουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις (VIDEO)



Να αποσύρει το απαράδεκτο κείμενο που έφερε για να γίνει ΣΣΕ, στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΜΕ – ΟΤΕ, υποχρέωσαν την πλειοψηφία της ΟΜΕ – ΟΤΕ η αποφασιστική στάση των εργαζομένων, οι αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων και των Τοπικών Διοικουσών Επιτροπών των σωματείων σε όλη τη χώρα.

«Η παρουσία εργαζομένων, μετά από το κάλεσμά μας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου», τονίζει η ΕΣΚ – ΟΤΕ, «δεν τους επέτρεψε να πετάξουν τις 19 μέρες απεργίας στον κάλαθο των αχρήστων και δρομολόγησε εξελίξεις. Παραιτήθηκε ο γραμματέας που είχε συνυπογράψει το κατάπτυστο κείμενο και πλέον η συζήτηση είναι πώς θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας. Τίποτα δεν έχει χαθεί, όλα είναι στο χέρι των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΚ – ΟΤΕ.

Η τοποθέτηση του Αλέκου Περράκη στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΜΕ – ΟΤΕ
Στην τοποθέτησή του στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΜΕ – ΟΤΕ, ο Αλέκος Περράκης, αναπληρωτής γραμματέας της ΟΜΕ – ΟΤΕ με τις δυνάμεις της ΕΣΚ, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «αυτό εδώ το κείμενο που ήρθε σαν πρακτικό συμφωνίας πετάει στον κάλαθο των αχρήστων 19 ημέρες απεργιακών κινητοποιήσεων και τον αγώνα που μάτωσαν οι εργαζόμενοι το προηγούμενο διάστημα και ως τέτοιο πρέπει να επιστραφεί στην εργοδοσία, γιατί δεν έχει κανένα από τα τρία προαπαιτούμενα που ξεκινήσαμε την διαπραγμάτευση».

«Το θέμα που θα πρέπει να συζητήσουμε σήμερα, συνέχισε ο Αλ. Περράκης, είναι πώς θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις για να στριμώξουμε ακόμα παραπάνω τη διοίκηση». (Δείτε πάνω το σχετικό video με την τοποθέτηση του Αλ. Περράκη).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός