ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Εύθραυστη «εκεχειρία» στον πόλεμο των συμφερόντων για να διασωθεί το «προϊόν»



Για άλλη μια φορά χωρίς να λείψουν οι κόντρες αντίπαλων συμφερόντων και οι διαφωνίες μεταξύ των επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση των επιτετραμμένων των FIFA – UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και των ισχυρών ανδρών των τεσσάρων ισχυρότερων ΠΑΕ της Super League 1, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του κλιμακίου των FIFA – UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, συμφωνήθηκαν μεταξύ άλλων η επίσπευση των εκλογών στην ΕΠΟ και η αύξηση του αριθμού των ξένων διαιτητών στους κρίσιμους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση πήραν οι εκπρόσωποι των δύο διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών, με στόχο την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ειπώθηκε.

Ουσιαστικά βέβαια πρόκειται για άλλη μια προφανή προσπάθεια των εμπλεκόμενων πλευρών για περιορισμό των «κακώς κειμένων» του «προϊόντος», προκειμένου να αποφευχθούν η περαιτέρω απαξίωσή του και οι μεγαλύτερες συνέπειες για την κερδοφορία που αποκομίζεται στο έδαφός του.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός