Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Στην έξοδο του Τυρνάβου βγαίνουν τη Δευτέρα οι αγρότες με τα μηχανήματά τουςΣε δυναμική κινητοποίηση προχωρούν τη Δευτέρα 27 Γενάρη, οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, μετά τη μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των αγροτικών συλλόγων του δήμου Τυρνάβου και του Συλλόγου Αμβυκούχων στην έξοδο του Τυρνάβου που ενώνεται με την Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης με εκατοντάδες τρακτέρ.

Διαμαρτύρονται για τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για το χύμα παραδοσιακό τσίπουρο που οδηγούν στο ξεπάτωμα της αμπελοκαλλιέργειας, τις εξευτελιστικές αποζημιώσεις De minimis στα ροδάκινα αλλά και την φημολογούμενη πτώση της αποζημειωθείσας τιμής από τον ΕΛΓΑ στα αχλάδια και το κόστος παραγωγής σε όλα τα αγροτικά προϊόντα.

Προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στον Τύρναβο στις 12.30 στο χώρο της Τούμπας, στο Δαμάσι την Κυριακή στην πλατεία του χωριού ενώ ανάλογες προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αμπελώνα και Αργυροπούλι ώστε την Δευτέρα να κινηθούν στο ενιαίο μπλόκο στον Τύρναβο.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 616864Συνολικές αναγνώσεις:
  • 161Αναγνώσεις σήμερα:
  • 289789Συνολικοί επισκέπτες:
  • 104Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ