Να γίνει άμεσα έλεγχος σε που ήρθε από την Ιταλία και «έδεσε» στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη



Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητοι έλεγχοι σε πλοίο το οποίο ήρθε από την Ιταλία και έχει δέσει στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα ζητούν το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών.

Τα Σωματεία σημειώνουν:

«Στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και συγκεκριμένα στο Πέραμα, έχει προσδέσει το πλοίο RIGEL II, της Πλοιοκτήτριας Εταιρείας VENTOYRIS FERRIES, ερχόμενο από Ιταλία.

Ζητάμε άμεσα να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για το συγκεκριμένο πλοίο, με δεδομένη την έλευσή του από την Ιταλία και συγκεκριμένα για το θέμα της πανδημίας από τον κορονοϊό που πλήττει τη γειτονική χώρα αλλά και τη χώρα μας, εφόσον στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι σε άλλα επισκευαζόμενα πλοία.

Υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούν θα έπρεπε το πλοίο να παραμείνει στη ράδα προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και όχι να προσδέσει στο συγκεκριμένο χώρο. Το ίδιο ισχύει και για άλλα πλοία τα οποία θα έρχονται από διάφορους προορισμούς.

Καθώς το θέμα είναι εξαιρετικά επείγον ζητάμε άμεσα να ενεργήσετε και να μας διαβεβαιώσετε για την ασφαλή παραμονή του».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός