Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Πανό σε κεντρικά σημεία της Σάμου από το Εργατικό Κέντρο (ΦΩΤΟ)Πανό ανάρτησε το Εργατικό Κέντρο Σάμου έξω από σούπερ μάρκετ και κεντρικά σημεία του νησιού, θέλοντας να δώσει κουράγιο και ελπίδα στους εργαζόμενους και στο λαό και απαιτώντας να μην μπουν τα δικαιώματά μας σε καραντίνα, να υπάρχουν όλα τα μέτρα προστασίας στους χώρους, να διασφαλιστεί το εισόδημα και οι όροι εργασίας και εδώ και τώρα να γίνουν μαζικές προσλήψεις στον τομέα της υγείας, που αποδεικνύεται με το χειρότερο τρόπο πόσο αναγκαίο και επίκαιρο είναι κάτι τέτοιο.

«Κανένας εργαζόμενος, καμιά οικογένεια μόνη της μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Είμαστε ενωμένοι! Είμαστε δυνατοί! Εκφράζουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους και στην κοινωνία. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Να μην υπερισχύσει ο φόβος και η απογοήτευση. Διεκδικούμε αυτά που έχουμε ανάγκη και δεν επιτρέπουμε να μπει η ζωή μας, η δουλειά μας και τα δικαιώματά μας σε καραντίνα. Ο λαός έχει πληρώσει την κρίση και την ανάπτυξη, να μην πληρώσει και την πανδημία», καλεί το Εργατικό Κέντρο.

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 615475Συνολικές αναγνώσεις:
  • 72Αναγνώσεις σήμερα:
  • 288965Συνολικοί επισκέπτες:
  • 59Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ