Εργατικό Κέντρο Άρτας : Ατέλειωτη η βαρβαρότητα του καπιταλισμού!



Όταν, σύμφωνα με την fortune, μόνο η συνδρομή στο Mar-a-Lago club που έχει στο Παλμ Μπιτς ο ΝτόναλτΤράμπ κοστίζει 200.000 δολάρια, είναι προφανές ότι στην «δημοκρατία» της μητρόπολης του καπιταλισμού, «περισσεύουν» οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί, άνθρωποι σαν τον Φλόιντ, που ψάχνουν ένα μεροκάματο για την επιβίωση. Η δολοφονία του Φλόιντ, όπως και των διαδηλωτών, είναι συνέχεια των ομαδικών τάφων στην κρίση του κορωνοιού, των δεκάδων εκατομμυρίων ανέργων, των εκατομμυρίων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πείνας. Η μπόχα πια από την σαπίλα του καπιταλισμού, του αμερικάνικου ονείρου, των χρυσών κουταλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν μπορεί να κρυφτεί. Η βαρβαρότητα δεν έχει τελειωμό.

Το Εργατικό Κέντρο της Άρτας, στέκεται στο πλευρό, του λαού και της νεολαίας, στις Η.Π.Α. που διαδηλώνουν ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα. Η δίκαιη οργή που ξεχειλίζει, μπορεί να φαίνεται ότι θα συντριβεί με σκυλιά, όπλα και στρατό, όπως λέει ο «διαβολικά καλός», Τράμπ, (ο γνωστός εταίρος δηλαδή, των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.,) όμως είναι θέμα χρόνου, το πότε τα χαρακτηριστικά της πάλης θα βαθύνουν. Και τότε,θα καταλάβουν όλοι τους, ότι οι λαοί, έχουν τη δύναμη να τους τσακίσουν.

Γιατί : «Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος, αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο από την περιουσία του πλουσιότερου άνθρωπου στη Γή.» Τσέ Γκεβάρα.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός