ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»: Με συγκέντρωση απαίτησαν την προστασία του εισοδήματος και των δικαιωμάτων τους (VIDEO)



Κινητοποίηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» πραγματοποίησαν η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο αεροδρόμιο και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, προστασία του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, σταθερή δουλειά με δικαιώματα, να ακυρωθούν όλες οι απολύσεις από την αρχή της πανδημίας κ.ά.

«Να πληρώσουν τώρα όσοι θησαύρισαν χθες. Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματά μας» είναι το μήνυμα που έστειλαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για τα συλλαλητήρια της Πέμπτης, στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα και στις 6.30 μ.μ. στο εκπτωτικό χωριό Σπάτων.

Έχουμε χρυσοπληρώσει με τις θυσίες μας τα κέρδη των αεροπορικών εταιρειών. Τώρα να πληρώσουν αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια θησαύριζαν πάνω στις δικές μας πλάτες, τόνισε ο Μάνος Μυλωνάς μέλος της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων στο «Ελ. Βενιζέλος», μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ 1.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός