Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το πρόστιμο στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Έβρου!



Φωτο αρχείου

Φωτο αρχείου


Να πάρει πίσω η κυβέρνηση το απαράδεκτο πρόστιμο 3.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου Έβρου για τη συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο Σύλλογος στις 21/11, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, απαιτεί με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας».

Όπως επισημαίνει, «η κυβέρνηση, σε συνέχεια της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ με τα «αγροτοδικεία», αντιμετωπίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, σαν εγκληματίες, επειδή παλεύουμε για την επιβίωσή μας, για να μείνουμε στον τόπο μας, στα χωράφια μας. Η καταστολή δεν μας ξενίζει, βέβαια, αφού σε αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις οδηγούν οι νόμοι που όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, μαζί με τη σημερινή, έχτισαν ενάντια στα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις μας. Το «σιωπητήριο» που θέλουν να επιβάλουν για να περνάνε χωρίς διαμαρτυρίες την αντιλαϊκή τους πολιτική δεν θα περάσει! Ας το πάρει απόφαση η κυβέρνηση ότι με τέτοιες τρομοκρατικές ποινές δεν πρόκειται να μας φοβίσει, ούτε να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημά μας. Αντίθετα, πεισμώνουμε πιο πολύ να ριχτούμε στη μάχη με όλες τις δυνάμεις μας. Αυτοί που ποινικοποιούν τους αγώνες μας φοβούνται τη δράση μας, τρέμουν την οργάνωσή μας, τους αγώνες μας, τη συμπόρευση με το εργατικό κίνημα και αυτόν το φόβο τους θα τον κάνουμε πράξη. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ακυρώσει το πρόστιμο της ντροπής! Ο αγώνας συνεχίζεται!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός