Εκφράζει την έμπρακτη αλληλεγγύη στα μέλη του και κλιμακώνει την αγωνιστική δράση του



Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και αγωνιστικότητα εύχεται ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, ο οποίος διοργανώνει τη διανομή βοήθειας σε μέλη του και παράλληλα κλιμακώνει την αγωνιστική δράση του.

Στα μήνυμά του ο ΠΜΣ αναφέρει:

«Οι γιορτές αυτές είναι πρωτοφανείς για τον κλάδο μας. Για πρώτη φορά είμαστε άνεργοι σε μια περίοδο που όλες τις άλλες χρονιές είχαμε το μεγαλύτερο φόρτο εργασίας. Η σημαντική οικονομική ενίσχυση του Ταμείου μας από την συναυλία που πραγματοποιήσαμε, μας δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες για ενίσχυση όσων συναδέλφων έχουν ανάγκη. Μέσα στις γιορτές θα δοθούν δεκάδες δωροεπιταγές από super markets σε συναδέλφους και τις οικογένειές τους που έχουμε ήδη καταγράψει. Ζητάμε από όλους σας να συμβάλλετε στη διεύρυνση αυτής της καταγραφής ώστε με τη βοήθεια όλων μας να διευρυνθεί το δίκτυο Αλληλεγγύης του Σωματείου. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που με ενθουσιασμό προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στη διανομή της βοήθειας σε όλη την Αττική.

Ταυτόχρονα έχουμε επίγνωση πως, ακόμα και με τις αυξημένες σημερινές μας δυνατότητες δεν μπορούμε να απαντήσουμε συνολικά στο ζήτημα της επιβίωσης του κλάδου. Γι’ αυτό κλιμακώνουμε την αγωνιστική δράση μας και αυτές τις ημέρες διεκδικώντας οικονομική ενίσχυση για όσους συναδέλφους δεν έχουν πάρει την επιδότηση Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, την άμεση πίστωση της επιδότησης Νοέμβρη – Δεκέμβρη και την ενίσχυση του πλέγματος μέτρων για την εξασφάλιση της επιβίωσής μας».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός