Διένειμε τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη – Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ΦΩΤΟ)



Διανομή τροφίμων σε οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών που το έχουν ανάγκη πραγματοποίησε την Τρίτη 22 Δεκέμβρη το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου». Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει και έμπρακτα την αλληλεγγύη του, κάνοντας πράξη το σύνθημα «δώσε το χέρι σου σε όποιον το έχει ανάγκη».

Το Στέκι συνεχίζει να μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης όπως γάλατα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, τοματοπολτό, όσπρια, λάδι, καφέ, τσάι, μπισκότα (κατά προτίμηση χωρίς σοκολάτα και άλλες γεμίσεις για να αντέχουν), φάρμακα, είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, απορρυπαντικά κλπ. ) και παιχνίδια.

Σημειώνεται πως το Στέκι θα είναι ανοιχτό για παραλαβές τροφίμων, με όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις) κάθε Τετάρτη από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. και Πέμπτη από 5 μ.μ. έως 7 μ.μ..

Όσοι θέλουν να προσφέρουν ή όσοι έχουν ανάγκη μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 211.705.64.82 κάθε Τετάρτη από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. και Πέμπτη από 5 μ.μ. έως 7 μ.μ. 6975.700.363 (για όσους μένουν στο 5ο διαμέρισμα) 6944.813.301 (για όσους μένουν στο 6ο διαμέρισμα) στο email: stekiergazomenonkaineolaias@gmail.com

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός