Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΔΑΣ ΟΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Να ληφθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων μετά τα αρκετά κρούσματα κορονοϊού στο ΔημαρχείοΝα γίνουν άμεσα τεστ σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου, εκ νέου διανομή Μέσων Ατομικής Προστασίας αλλά και αναπλήρωση αναλώσιμων όπως αντισηπτικά και χλωρίνες στους χώρους δουλειάς, απαιτεί μεταξύ άλλων η ΔΑΣ – ΟΤΑ δήμου Γαλατσίου μετά τα αρκετά θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους στο δημαρχείο.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «σύμφωνα με πληροφορίες από τους συναδέλφους, γιατί δεν έχει γίνει επίσημη ενημέρωση από τη Δημαρχία για το πλήθος των κρουσμάτων, βρέθηκαν αρκετά θετικά κρούσματα COVID-19 σε εργαζόμενους στο Δημαρχείο Γαλατσίου» με αποτέλεσμα να μείνει κλειστό το κτίριο χθες 4 Γενάρη.

«Πλέον δεν συζητάμε για ένα μεμονωμένο κρούσμα αλλά για συρροή κρουσμάτων σε οργανική μονάδα (σύμφωνα με την ορολογία του πρωτόκολλου διαχείρισης κρουσμάτων) και είναι εμφανές ότι υπάρχει εστία διάδοσης», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει, πως «η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει με ψηλά το κεφάλι, χωρίς καμία απογοήτευση ή φόβο, για να δυναμώσουμε το μέτωπο της αντίστασης, της ανυπακοής, να παλέψουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών για να μπει τέλος στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Σημειώνει τις ευθύνες της πολιτικής της κυβέρνησης για τη γύμνια του συστήματος Υγείας αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που και αυτή ως στόχο έχει «τη θωράκιση των κερδών των Ομίλων σε αυτή τη νέα οικονομική καπιταλιστική κρίση και όχι την υγεία και τις ανάγκες του λαού».

«Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για καμιά αναμονή», καταλήγει η ΔΑΣ – ΟΤΑ θέτοντας τις απαιτήσεις της. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 721317Συνολικές αναγνώσεις:
  • 99Αναγνώσεις σήμερα:
  • 331261Συνολικοί επισκέπτες:
  • 81Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ