Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καταβολή του μεροκάματου για τις μέρες που λόγω του χιονιά ήταν αδύνατη η προσέλευση στην εργασίαΜετά την άμεση παρέμβαση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, «τόσο στο υπουργείο Εργασίας όσο και στην εργοδοσία των αλυσίδων super markets με αίτημα να καταβληθεί στο ακέραιο το μεροκάματο όλων των εργαζομένων που δεν κατόρθωσαν να πάνε για δουλειά την ημέρα του χιονιά χωρίς κανένα δικαιολογητικό που να βεβαιώνει το αυταπόδεικτο της δυσκολίας μετακίνησής τους, η εργοδοσία μαζεύει τα περί βεβαιώσεων από τους δήμους».

Όπως αναφέρει ο ΣΕΑ, «το μεροκάματο όλων των εργαζομένων θα καταβληθεί κανονικά για τις ημέρες που λόγω του χιονιά ήταν αδύνατη η προσέλευσή τους στην εργασία τους. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, καλούμε τους συναδέλφους να απευθυνθούν στο σωματείο τους. Κανένας μόνος του απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία!», υπογραμμίζει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 731985Συνολικές αναγνώσεις:
  • 204Αναγνώσεις σήμερα:
  • 337814Συνολικοί επισκέπτες:
  • 140Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ