ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ-ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ



ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΑΣ-ΟΑΣΑ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους – σσες, που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ στις αρχαιρεσίες της ένωσης εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Χαιρετίζουμε όλους εκείνους κι εκείνες που σε δύσκολες συνθήκες στάθηκαν όρθιοι και όρθιες απέναντι στη ρουσφετολογία , στον εκφοβισμό.

Η ΔΑΣ από καλύτερες θέσεις έχοντας τώρα 2 εκπροσώπους στο Δ.Σ θα συνεχίσει τον αγώνα της για την ενότητα του κλάδου στην κατεύθυνση να παρεμποδίσει την επιβολή νέων αντεργατικών μέτρων με πρωτοβουλίες στους χώρους δουλειάς, με σταθερή, έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση  των εργαζομένων.

Στο πρώτο Δ.Σ,  αναλάβαμε την θέση του Αντιπροέδρου σε ένα προεδρείο αντιπροσωπευτικό – αναλογικό. Η συμμετοχή μας είναι καθαρά για την λειτουργία του Δ.Σ και δεν σηματοδοτεί την παραμικρή προγραμματική συμφωνία με κανέναν.

Οι θέσεις μας προέρχονται από συζήτηση με τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας, έχοντας ως βασικό άξονα την ταξική εκπροσώπησή τους.

Έτσι λειτουργούσαμε, έτσι θα λειτουργήσουμε στη νέα θητεία του σωματείου.

Βασικός στόχος για μας η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, η συμμετοχή των εργαζομένων στη δράση, για σωματεία ζωντανά ταξικά.

Σε αυτή την κατεύθυνση,
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους – σσες,

 

Στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ την 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 12:00

 

ΤΟ Δ.Σ του σωματείου να πάρει απόφαση συμμετοχής.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός