Europa League: ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΠΑΟ 1-1



Εφαρμόζοντας εξαιρετική τακτική και δείχνοντας σωστά αντανακλαστικά με αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα στο κατάλληλο τάιμινγκ (κάτι που φυσικά πιστώνεται στον Αναστασίου), ο Παναθηναϊκός πήρε 1-1 και βαθμό από την Αϊντχόφεν μέσα στην Ολλανδία.

Με οργανωμένη άμυνα οι «πράσινοι» δεν κινδύνεψαν όσο θα περίμενε κανείς από τον αντίπαλό τους και όταν χρειάστηκε να αντιδράσουν μετά το γκολ του Ντεπάι στο 44’, ανέβηκαν, διεκδίκησαν και τελικά πήραν με το τέρμα του πολύ καλού Καρέλη, που είχε περάσει από τον πάγκο, το καλύτερο δυνατό. Εξαιρετικός και ο Σίλντενφελντ για το «τριφύλλι» που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα του Κοκού σε ματς-τελικό.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Εστορίλ-Ντιναμό Μόσχας 1-2
Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός 1-1

Ντινάμο Μόσχας 9
Αϊντχόφεν 4
Εστορίλ 3
Παναθηναϊκός 1

Η επόμενη αγωνιστική
Ντιναμό Μόσχας-Εστορίλ
Παναθηναϊκός-Αϊντχόφεν

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αϊντχόφεν: Πάσβερ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχερ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67’ Γιόζεφζον), Ντε Γιονγκ, Ναρσινγκ (75’ Ριτζμάιερ).

Στον πάγκο: Ζουτ, Ισμάτ-Μιρίν, Αρίας, Φλουτ, Λοκάντια.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κλωναρίδης (75’ Πέτριτς), Ζέκα, Δώνης, Μπούι, Ντίνας (24’ Ατζαγκούν), Πράνιτς (60’ Καρέλης).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Μπούρμπος, Λάγος.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός