Ευρωμπάσκετ 2015: Μεγάλη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Κροατίας με 72 – 70



Με ένα καλάθι διαφορά και τελικό σκορ 72 – 70 επικράτησε η εθνική Ανδρών στο Μπάσκετ της Κροατίας θέτοντας τις βάσεις για την κορυφή του 3ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2015.

Η ανατροπή έγινε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ επόμενος αντίπαλος είναι η Γεωργία σε παιχνίδι που θα γίνει την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα.

Καταλύτης στο παιχνίδι με την Κροατία ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Πρίντεζης με 13 πόντους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 72-70 των «οικοδεσποτών», τους οποίους και υποχρέωσε στην πρώτη ήττα τους. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη θα είναι η Γεωργία (8/9, 19:00).

Από τους Κροάτες, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ο οποίος υπέστη διάσειση στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Σλοβενία, προσπάθησε ο Κρούνοσλαβ Σίμον με 18 πόντους, ενώ εξαιρετική εμφάνιση είχε και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με 14.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός