Ευρωμπάσκετ 2015: Το Βέλγιο αντίπαλος της Ελλάδας στη φάση των «16»



Το Βέλγιο θα είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ 2015, όπως προέκυψε από τις διασταυρώσεις μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, καθώς χθες η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους με δύσκολη νίκη απέναντι στην Ολλανδία, με 68-65.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που προκρίθηκε αήττητο και πρώτο με πέντε νίκες, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (15:30) στη Λιλ το Βέλγιο, διεκδικώντας την είσοδό του στα προημιτελικά.

Το ζευγάρι που ξεχωρίζει στη φάση των «16» είναι αυτό ανάμεσα στη διοργανώτρια της τελικής φάσης και πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία με την Τουρκία.

Το Σάββατο, τα νοκ- άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης θα είναι -εκτός από αυτό της Ελλάδας- τα εξής: Ισπανία-Πολωνία, Γαλλία-Τουρκία και Σλοβενία-Λετονία.

Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις: Σερβία-Φινλανδία, Ισραήλ-Ιταλία, Λιθουανία-Γεωργία και Κροατία-Τσεχία.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός