Σοβαρά επεισόδια πριν και στη διάρκεια του αγώνα Αιγάλεω – ΑΕΚ 1-2 Γ’ΕΘΝΙΚΗ



 

 

 

 

 

 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς του Αιγάλεω και της ΑΕΚ πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 15.00. Οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και πέταξαν καρέκλες, φωτοβολίδες και ό,τι άλλα αντικείμενα είχαν στη διάθεσή τους με τη «μάχη» να κορυφώνεται σε βιαιοπραγίες σώμα με σώμα. Η αστυνομία καθυστέρησε να κάνει την εμφάνισή της στο γήπεδο και τελευταία στιγμή προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση. Στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 2.500 οπαδοί της ΑΕΚ και άλλοι 1.000 του Αιγάλεω.

Το ματς τελικά ξεκίνησε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση. Το Αιγάλεω προηγήθηκε στο 37′ με τον Δουκάκη. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 53′ με πέναλτι που εκτελέστηκε μετά από 5 λεπτά και έκανε το 2-1 στο 88′ με τον Μπρέσεβιτς. Εκείνη τη στιγμή οπαδοί εισήλθαν πάλι στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν νέα επεισόδια με την αστυνομία. Περίπου μισή ώρα αργότερα και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι, έγινε η σέντρα και αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουμπούλης, Δουκάκης, Μαυρομμάτης (44’ Σταύρου), Μιχαήλ (84’ Τζανετάκος), Τουρνάς, Παυλίδης (87′ Κοντιζάς)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας, Αργυρίου (58′ Γροντής), Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πόποβιτς (46’ Ντακόλ), Μπρέσεβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβρίλης (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Βαθμολογία
1 AEK 29
2 Ηρόδοτος 22
3 ΑΕ Κηφισιάς 20
4 Ηλυσιακός 19
5 ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας 19
6 Κυανούς Αστήρ Βάρης 18
7 Μανδραϊκός 17
8 Ερμής Ζωνιανών 15
9 Αιγάλεω 14
10 ΑΟ Περιστερίου 14
11 Περαμαϊκός 11
12 Πανναξιακός 10
13 ΠΑΟ Κρουσσώνα 9
14 Αγιος Νικόλαος 9
15 Θύελλα Ραφήνας 7

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός