Τρίκαλα: Προσπάθεια αποκλεισμού από τις εκλογές του Σωματείου «Καρφούρ – Μαρινόπουλος» καταγγέλλουν οι υποψήφιοι του ΠΑΜΕ



Την προσπάθεια να αποκλειστούν από τις εκλογές του παραρτήματος Τρικάλων του Σωματείου Εργαζομένων της «Καρφούρ – Μαρινόπουλος» οι δυνάμεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, καταγγέλλουν οι δύο υποψήφιοι που στηρίζονται από το ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή τους, ο Πέτρος Τσίγκας και η Ελένη Τσάρκα καταγγέλλουν «την αρνητική στάση της αντιπροέδρου της απερχόμενης Κεντρικής Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων της «Καρφούρ – Μαρινόπουλος» Φωτεινής Νικολάου και μέλους του ΔΣ του παραρτήματος Ν. Τρικάλων, να παραλάβει τις υποψηφιότητές μας, προκειμένου να συμμετάσχουμε σε ένα Ενιαίο Ψηφοδέλτιο για τις αρχαιρεσίες του παραρτήματος του σωματείου μας, στις 28 Σεπτέμβρη 2015».

Προσθέτουν πως «μετά από αυτή την εξέλιξη καταθέτουμε τις υποψηφιότητές μας και το συνδυασμό που ονομάζεται «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ), προκειμένου να μην αποκλειστούμε από τις εκλογές».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός