Ξεκινά την Κυριακή 6 Μάρτη το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων



Ξεκινά την Κυριακή 6 Μάρτη το «Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2016» που διοργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της προώθησης του Αθλητισμού στις παιδικές ηλικίες.

Πολλά παιδιά από Δημοτικά Σχολεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και έφτιαξαν με την παρέα τους ομάδες ώστε να διεκδικήσουν την 1η θέση.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του δήμου τονίζεται:

«Για τη Δημοτική Αρχή η προώθηση του Αθλητισμού είναι από τα πιο βασικά ζητούμενα ώστε να συμβάλει στη διάπλαση της παιδικής προσωπικότητας. Το παιχνίδι για τα παιδιά είναι τρόπος να γνωρίσουν τον κόσμο που τα περιβάλλει, αποτελεί μορφή κοινωνικοποίησης και αντιπαλεύει τα ναρκωτικά που μαστίζουν τη νέα γενιά.

Γι’ αυτό πρέπει οι νέοι να αθλούνται ανεμπόδιστα: Να έχουν ελεύθερο χρόνο για να το κάνουν, να υπάρχουν υποδομές και να έχουν πρόσβαση σε αυτές, να μη χρειάζεται να πληρώνουν αδρά για να συμμετέχουν.

Αυτή την κατεύθυνση προωθούμε, από την πρώτη στιγμή, και αυτή η αθλητική διοργάνωση αποτελεί μία από τις πολλές που πραγματοποιήσαμε και θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός