Αντιδρούν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις



Νέα κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε χτες στο Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, ενάντια στην ενέργεια της δημοτικής αρχής να καταργήσει την πιάτσα ταξί και προοπτικά το δρόμο που περνά έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ, προκαλώντας προβλήματα στους οδηγούς και αυτοαπασχολούμενους ταξιτζήδες, χτυπώντας το μεροκάματό τους, αλλά και δυσκολεύοντας την πρόσβαση ηλικιωμένων και ΑμεΑ στο σταθμό.

Στην κινητοποίηση πρωτοστάτησαν εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στις Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ. Οπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ανακοίνωσή της, η ενέργεια της δημοτικής αρχής «ικανοποιεί την πάγια απαίτηση διάφορων συμφερόντων που εκμεταλλεύονται την πλατεία, που με την ενοποίησή της αποκτούν τη δυνατότητα, τόσο οι ίδιοι όσο και η δημοτική αρχή, για την παραπέρα εκμετάλλευσή της». Από την άλλη, «έχει σαν αποτέλεσμα ανάπηροι, άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι και άλλες κατηγορίες ατόμων με διάφορα προβλήματα να μην μπορούν να μετεπιβιβαστούν στο τρένο». Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, η «Λαϊκή Συσπείρωση», η Επιτροπή Αγώνα Ταξί της περιοχής, η Επιτροπή Αγώνα Ταξί ΠΑΣΕΒΕ, ταξιτζήδες και κάτοικοι της περιοχής έκαναν παρέμβαση στο δήμαρχο.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός