Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»: Νέα συγκέντρωση την Τετάρτη στις 11 π.μ. στον Άλιμοprebeza-perifroyrhsh-03-12

Το δρόμο του αγώνα, με οργάνωση στα καταστήματα, συσπείρωση στα κλαδικά σωματεία και αγωνιστικές πρωτοβουλίες, επιλέγουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Μαρινόπουλος ΑΕ» απέναντι στις αρνητικές εξελίξεις που δρομολόγησαν τα επιχειρηματικά παιχνίδια και συμφέροντα και την αίτηση υπαγωγής σε διαδικασία εξυγίανσης που υπέβαλε η εταιρεία.

Στην Αττική, εργαζόμενοι στην εταιρεία και τα κλαδικά σωματεία εμπορίου και υπηρεσιών πραγματοποίησαν συγκέντρωση το απόγευμα της Τρίτης, έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην οδό Αγίου Δημητρίου 63, στον Άλιμο, όπου φωνάζοντας συνθήματα, διαδήλωσαν τα αιτήματά τους. Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι η εργοδοσία κρύφτηκε για να αποφύγει την συνάντηση μαζί τους και με τα σωματεία.

Την Τετάρτη 29 Ιούνη στις 11 π.μ. θα γίνει νέα συγκέντρωση στο ίδιο σημείο.

Στην κινητοποίηση, συμμετείχαν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής.

Στη Θεσσαλονίκη, το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Μαρινόπουλος Β. Ελλάδας» διοργάνωσε συγκέντρωση στις 7.00 μ.μ., στο κατάστημα του Βαρδάρη και πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Συμμετείχαν και κλαδικά σωματεία. Επόμενη κινητοποίηση την Πέμπτη 30 Ιούνη στις 8 μ.μ., στη συγκέντρωση που διοργάνώνουν συνδικάτα της πόλης.

Στο Ηράκλειο, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, έγινε συγκέντρωση το απόγευμα στο κατάστημα «Καρφούρ» στην Αμμουδάρα.

Στα Χανιά, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε έκτακτη σύσκεψη – συνέλευση σήμερα στις 9 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στην Πάτρα, οι εξελίξεις στο «Μαρινόπουλο» και οι ανατροπές στα εργασιακά θα βρεθούν στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στο Εμπόριο και τις Υπηρεσίες Ν. Αχαΐας, την Τετάρτη 29 Ιούνη, στις 19.30, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, (πλ. Γεωργίου, Πάτρα).

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 672672Συνολικές αναγνώσεις:
  • 105Αναγνώσεις σήμερα:
  • 313823Συνολικοί επισκέπτες:
  • 81Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ