ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Άλλα δύο χάλκινα μετάλλια σήμερα από τους Έλληνες αθλητές



mpotsia
Φώτο από paralympics.gr

Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις και η συγκομιδή μεταλλίων για την ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σήμερα, Δευτέρα, οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν άλλα δύο μετάλλια, στη σφαίρα και στο μπότσια.

Συγκεκριμένα, στο στίβο, η Δήμητρα Κοροκίδα, σχεδόν 10 μήνες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα κατηγορίας F53, με καλύτερη βολή στα 4 μέτρα 28 εκατοστά. Η επίδοσή της αποτελεί εφετινό προσωπικό ρεκόρ, αφού ήρθε στο Ρίο με 4.27. Οι βολές της Κοροκίδα ήταν 4.17, 4.27, 4.28, 3.83, 4.10 και 4.22

Στο μπότσια και συγκεκριμένα στο μικρό τελικό των μεικτών ζευγαριών BC3, οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανάνος και Άννα Ντέντα νίκησαν 8-1 την ομάδα της Σιγκαπούρης και χάρισαν στη χώρα μας το έβδομο μετάλλιο.

Η ελληνική ομάδα πήρε το πρώτο σετ με 3-0, έχασε το δεύτερο με 1-0, για να πάρει τα δυο επόμενα με 2-0 και 3-0, φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός