Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Uncategorized

ΠΑΜΕ: Καταγγελία για προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρωνΣτην είσοδο του ξενοδοχείου security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων

Στην είσοδο του ξενοδοχείου security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων


Το προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων σε συνεννόηση με ορισμένα ΜΜΕ για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή καταγγέλλει το ΠΑΜΕ για το 37ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

Στην καταγγελία του σημειώνει:

«Από τις 6.30 π.μ. security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων τρομοκρατούν και απειλούν. Διαβάστε το άρθρο »

«Η κατρακύλα των δυνάμεων της πλειοψηφίας της ΟΙΥΕ δεν έχει φρένο»Από τη σημερινή κινητοποίηση

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον! Όποτε κι αν ορίσουν νέο συνέδριο, αν ορίσουν, όπου ορίσουν, με οποιεσδήποτε διαδικασίες, είτε εν κρυπτώ και παρασκηνιακά είτε φανερά, είτε κινητοποιώντας εργοδοτικούς μηχανισμούς είτε με την κυκλοφορία χρημάτων αγνώστου προέλευσης που προορίζονται για κλεισίματα εισιτηρίων των αντιπροσώπων τους σε όλη τη χώρα, εμείς θα είμαστε παρόντες, θα είμαστε εκεί!», τονίζει η ΔΑΣ ΟΙΥΕ σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή αναβολή της 2ης επαναληπτικής συνέλευσης της ΟΙΥΕ, σημειώνοντας ότι «με ακόμα μεγαλύτερη ορμή, με ακλόνητη πίστη στο δίκιο των εργαζομένων, θα βρισκόμαστε απέναντι στους εργοδοτικούς μηχανισμούς και τα τσιράκια τους, απέναντι στην προσπάθεια της εργοδοσίας να αλώσει τις εργατικές – συνδικαλιστικές οργανώσεις».

Στην ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΙΥΕ αναφέρει τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΔΑΣ ΟΙΥΕ Διαρκής ετοιμότητα ενάντια σε κάθε προσπάθεια για πραγματοποίηση Συνεδρίου με εργοδότες και μπράβους (VIDEO)Κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ καταγγέλλοντας τις δυνάμεις της πλειοψηφίας που κάλεσαν ΔΣ με διαδικασία fast track, χωρίς καμία απολύτως απόφαση! Κατήγγειλαν το γεγονός ότι με εισήγηση του προέδρου – εργοδότη της ΟΙΥΕ, οι δυνάμεις της ομάδας Βασιλόπουλου και της ΠΑΣΚΕ και με απούσα τη ΔΑΚΕ, αποφάσισαν Συνέδριο στις 6-7 Μάρτη στο ξενοδοχείο «Stanley» και αν δεν επιτευχθεί απαρτία, νέο συνέδριο στις 12-13 Μάρτη. Διαβάστε το άρθρο »

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ(VIDEO-ΦΩΤΟ)37o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΩΝ Ή ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ;

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Στις 14-17 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί εδώ, στην Καλαμάτα, το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα που συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ, που δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη της οργάνωσης της εργατικής τάξης, που παλεύουμε καθημερινά την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική, που εκλεγόμαστε μέσα από αυτούς τους αγώνες και με ζωντανές πραγματικές συλλογικές διαδικασίες των εργαζόμενων σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα του ταξικού κινήματος, έχουμε καταγγείλει από την αρχή και θέλουμε και από εδώ να ενημερώσουμε την εργατική τάξη ότι: Αυτό το συνέδριο δεν έχει καμιά σχέση με συνέδριο εργατικής οργάνωσης. Διαβάστε το άρθρο »

Κοινό κείμενο 173 εκλεγμένων αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΟΙΥΕ: Έξω οι μπράβοι και η εργοδοσία από τα σωματεία!«Ως εδώ! Έξω οι μπράβοι και η εργοδοσία από τα σωματεία!», τονίζουν 173 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΟΙΥΕ από δεκάδες σωματεία όλης της χώρας. Στο κείμενο που υπογράφουν ενημερώνουν για τα όσα έγιναν στις εργασίες του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ με ευθύνη της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας (ομάδα Βασιλόπουλου – ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ). Διαβάστε το άρθρο »

Στη μάχη για Συνέδριο χωρίς παρεμβάσεις από την εργοδοσία και μπράβους της πλειοψηφίας (VIDEO – ΦΩΤΟ)Τη μάχη για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ), χωρίς την παρέμβαση της εργοδοσίας, αλλά και χωρίς μπράβους από την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας, δίνουν από το πρωί Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Διαβάστε το άρθρο »

Ακούστε την εκπομπή της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕΠΑΜΕ Web Radio – Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών 18 Φεβρουαρίου 2019 – Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.)

ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ: Καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση κατά δημοσιογράφων, συνεργείων των ΜΜΕ και των απλών διαδηλωτών στο Σύνταγμα<<Tη βίαιη επίθεση κατά δημοσιογράφων και συνεργείων των ΜΜΕ, καθώς και απλών διαδηλωτών, στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Γενάρη στο Σύνταγμα», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι «όλα τα παραπάνω σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από οργανωμένες ομάδες της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, άλλων φασιστικών συμμοριών και αντιδραστικών παρακρατικών μηχανισμών». Διαβάστε το άρθρο »

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες εργάτες στον «Λαλανίτη» (ΦΩΤΟ)Από την εξόρμηση

Από την εξόρμηση


Την εργοδοσία του «Λαλανίτη», που ασκεί τρομοκρατία στους εργαζόμενους, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι μετανάστες, γιατί διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και τα υπόλοιπα δικαιώματά τους, καταγγέλλει το Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας.

Την Τετάρτη το Συνδικάτο πραγματοποίησε εξόρμηση στους εργαζόμενους της επιχείρησης καλώντας τους να οργανωθούν στο Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών και να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Κινητοποίηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (VIDEO – ΦΩΤΟ)Νέο αγωνιστικό ραντεβού είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου, Πρωτοβάθμια Σωματεία Εκπαιδευτικών της Αττικής, που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για την άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ στην απεργιακή συγκέντρωσή τους την Παρασκευή 11 Γενάρη. Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 420134Συνολικές αναγνώσεις:
  • 194Αναγνώσεις σήμερα:
  • 223792Συνολικοί επισκέπτες:
  • 134Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ